o arabayı zımpara yapmak o kadar zorki ben 2 dakka yaptım bayıldım...ramazan abi harbiden el emeğin 10 numara zaten gezerken sende farkındasın....başka si yok bnce böyle !!! ;)
Printable View
o arabayı zımpara yapmak o kadar zorki ben 2 dakka yaptım bayıldım...ramazan abi harbiden el emeğin 10 numara zaten gezerken sende farkındasın....başka si yok bnce böyle !!! ;)
Abicim maşallah eline emeğine sağlık.. :)
Bu güne kadar bütün işlerini kendin hallettik.gerek pimapenden hava filtresi :D Gerekse tüm fiber işlerini kendi ellerinle gerçekleştirdin...Gerçekten tebrik ediyorum..Bunun tadı eminim çok daha başkadır..
Allah kaza bela vermesin.. :)
maşallah emeğine sağlık,çok güzel bir araç çıkarmışsın kazasız belasız sürüşler dilerim..
abi ben bu arabayı lüleburgazda benzinlikte görmüştüm o zaman dibim düşmüştü şimdi çok farklı bişi olmuş ya dünyası farklı bu aletin allah kaza bela vermesin 41000 kere maşallah:D
Her civatası bomba olmuş abi kazasız belasız .. ;)
ramo yokmu yenı fotolar..
masallah gayet guzel oldu onceki hallerinide takip ediodum forumdan su anki halide gayet hos. koltuk pozisyonu cok ondemi yoksa boy kisami yada onde kullanmayimi seviosun fotolarda direksiyona baya yakin cikmissinda farkli geldi goze :) masallah kazasiz belasiz gunlerde kullan gelismeleri merakla takip edicem eline emegine saglik.