Allah kaza bela vermesın çok güzel araç
Printable View
Allah kaza bela vermesın çok güzel araç
maşallah ramazan abi. geçen gün kızıltoprak shell de denk geldik baya bi inceledim. tek kelimeyle mükemmel. güle güle kazasız belasız bin inşallah.
Makyajlı kasa Tamponu süper olmuş ya:D Valla ne yapsan yakışıyor. Helal olsun..
mükemmel, boşuna hortlatmadım konuyu :D :D bu güzellikten mahrum neden bırakırsın be abi bizi :)
Maşaallah ya çok güzel gerçekten:) Benimde german style yapasım var acayip çakma bbs rs mi alsam ne:D
herkese tektek teşekkürler arkalara flanş ayarladım yarın santim atıcam dışarı sürtme filan yok kamber verince ayarlıcam hepsini..vala sıfır lastik sıfır jant ayrı bi güzel konforlu oluyo:D hem basık hem konfor iyiki sıfır almışım lastikleri:D
Masallah son hali çok güzel olmus:icon_tup:
Muazzam güzellikte,baktıkça bakası geliyor insanın...Maaşallah.
Şehitlik buluşmasında canlı canlı gördüm
Maşallah kazasız belasız
hayırlısı ıle 1 si yada ex alırsam
ramo nun yanına gıdıcem :) bıkac parça ıcın ^^ :D
ellerıne saglık kardesım gercekten benı tanımazsın sımdı sen bı kac kez takılmıstık sarı jantlı lancerım warmı ewo body kıtlı arabanın ılk halını bılıyorum allah kaza bela wermsın kardesım
Kazasız belasız canlı gidişini gördüm Eg kasaları severim ama bu bambaşka bişey olmş =)
kıulağıma gelen soylentıye gore.. bulusmada demısler yurt dısındakıler gıbı :D:D
sağolun teşekkürler................
Aracın Boyası Orjinal Si Boyasımı yoksa bana biraz Champion Ship Beyazını andırdı gibi geldi. :)
Maşallah gerçekten çok şık duruyor, nazar değmesin.. :icon_tup: Allah kaza bela vermesin..
AMAN ALLAHIMM !!!! BUDA NESİİİ :D:D Kazasız belasız süper... :)
wuuuuuuuuuuuuuuwww kanarya stayla bacooooo alıcam RNZ yi altından :D benim olacak o :D nıahahahaha
fevkuladenın fevki.. :) abi seviore
maşallah ramazan maşallah emeğine sağlık...
si hastası ettin bizi ailecek :D severek izliyoruz ;)
maaşallah...
heralde trde tek dedikleri bu olsa gerek :)
araç süper maşallah dicek başka laf yok deli gibi manuel temiz bi eg arıyorum bi bulsam bende rahatsız edicem seniii:) jantları bile aldım araç yok ortada:D
ya çok güzel yaaaa::)) kazasız belasız ...
tü tü tü maşallah..
teşekkürler:)
sağolun efem:)
kanaryanın yolları tastan sen çıkardın ben bastan zaaaaaaaaaaaaa
savsaydın arardın benıı nerdaaa
saol emre:)
sağolun benden daa ıyılerıde var çıkmıo pıyasaya sağol abı:)
Ramo çok kötüsün ya, böle Sİ ömrümde görmedim.
Allah kaza bela vermesin işallah. Amin
tesekkurler sagolun efem
Maşallah Ramo.
İnşallah İlk Fırsatta Yanına Gelip RNZ'yi Yakından İnceleyeceğim.
Tabi bi Çayınıda İçerik :)
tr de en begendım Sİ kesınlıkle bu dıyebılırım. tıme trıal da gormustum o gunden sonra daha guzelınıde gormedım zaten :D kazasız belasız surusler...
masallah kanka neoldu kebaplar hahaha;=)