-
Bence çok güzel olmuş.İnsanın kendi yapıpta emeğinin olmasıda ayrı bir gurur verir bilirim.
Kullanılan bütün malzemelerin uyumu ve renklerin duruşu arabayı cidden çok göstermiş.
Ama bukadar yere yakın kullanmak zor olmuyormu ?:)
Birde motoruna görsel açıdan 1/2 birşey daha eklenirse daha güzel bir görünüm sağlanabilir.
Mesela silikon hortum olabilir.Benim kendi aracım için su hortumları için kırmızı hava hortumları için mavi rengi kullanma düşüncem hep var.Hemde satılmıyacak uzun süre kullanılcak bir spor araba için bence çok yararlı ve hoş olucaktır
Emeğine sağlık.
-
allah kaza vermesın cok guzel masallahhh
-
ramo hani bunun kırmzı halısı... :) 10 numara kazasız belasız bin ..;) ramonun en çokta kendi yaptıgı filtre kitleri meşhurdur korkuyom yakında insan yapacak die ...:D:D
-
harbıden masallahh lafı ıyı koymusun :)
-
çok güzel görünüyor
kazasız belasız
-
sonunda şu parçalar yerini buldu maşallah ramazan süper olmuş:icon_tup:
-
Ellerine sağlık güzel olmuş. Güle güle kullan.
-
allah kaza bela wermesin süper ötesi bişey rüya gibi :D
-
maşallah... allah nazarlardan korusun.. çok tatlı..:)
-
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler =)
-
Gerçekten çok zevkliymişsin, harika olmuş. Kazasız Belasız : )
-
Keşke zamanında 106 yerine si alsaydım..:(
Allah kaza bela vermesin...
-
Çok güzel olmuş hakikaten. Şu Sİ ın sadece kadranlarını sevmiyorum o kadar. Ama stoplar ve ön farlar 11 numara olmuş hakikaten:) Maşallah.
-
kazasız belasız pazar bızzat gordum korfedekı en guzel si dı.
-
maşallah çok güzel duruyor. eline emeğine sağlık.
-
Askerdeyken en çok nete giren adam ünvanıyla geri geldi :D bir insan günde 8 kere msn de oturum açarmı yaw :D Hoşgeldin abi öncelikle.. Rnz yi bilioduk ama şimdi iyice şaşıdım.. Hani c4 hani vtr :p kandırdın bizi.. :D
-
gercekten cok hos bır arac kazasız belasız gunlerde kullan : )
-
gerçekten harika bi alet olmuş süper duruyo elinize sağlık ;)
Allah kaza-bela vermesin
-
Tam tadında olmuş maşallah..