Arabanin + ve - lerini yazarmisin...Cok merak ediyorum chrysler buradaki ustalarin dedigi gibi gercekten problem bir arabami?
Allah kaza bela vermesin bu arada...
Printable View
Arabanin + ve - lerini yazarmisin...Cok merak ediyorum chrysler buradaki ustalarin dedigi gibi gercekten problem bir arabami?
Allah kaza bela vermesin bu arada...
Valla gözlemlediğimiz kadarıyla şanzuman iyi değil. Mesela otomatik vites arabayı D ye taktığında direk kendi ilerlerken bu 1-2 saniye sonradan kendini ileriye atıyor, gaz tepkimesi geç, ani gaza basmalarda çok az arkayı savuruyor. Bir de P ye aldığınızda arabayı durduruyorsunuz, kendi de biraz kayıyor. El freni çekmek şart yani:) + olarakta dizeli felaket cimri, 100 lira mazotla İzmir-İstanbul yaptık. Hoş Amerikada dizele ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum:) Çok oturaklı bir araç, virajlara hızlı girildiğinde sağa sola yatmıyor, güven vererek giriyor virajlara. Hızlanması da gayet iyi. Triptonic viteste iken de gayet başarılı.(Vites geçişleri falan). Eğer sizin sormak istediğiniz varsa sorun elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum:)
Sadece merakimdan sordum..Nissan almadan once chrysler crossfire bakiyordum.Birkac servise sordum chrysleri hepside Amerika;da alinmayacak tek arabadir chrysler ve dodge oldu.
Tesekkurler.
massallah allah kaza bela vermesın
arabanız hayırlı olsun benim bildigim eski usul amerikanlardan vitesi park konumuna getrnce arabann ilerlememesi için bir parça var o tutar arabayı hatta hafifçe bir egimde önce ayak frenine basıp arabayı sabitleden park vitesine alınırsa daha sonra vites normalden zor geçer sanıyorum yeni model otomatik viteslerdede sistem aynı
hayıllı ugurlu olsun kazasız belesız kullanın
Maşallah Arda çok şık:)
kazasız belasız
Pehh hortlamış:D:D. Çok teşekkür ederim, yakında bi kaç tane kolpa telefonumdan kolpa fotoğraflar koyarım:D
Güle Güle Kullanın Göstergelerin Işıkları Süpermiş Casio Saat Gibi :D
kazasız belasız masallah arkadasımda var gercekten guzel araba :)
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde.. maşallah
Uzun süreden sonra güncelleyeyim bi:D
http://i744.photobucket.com/albums/x...10713-1604.jpg
http://i744.photobucket.com/albums/x...10713-1606.jpg