jantların markasını öğrenebilirmiyim?
Printable View
jantların markasını öğrenebilirmiyim?
ımzadakı jantları soruyorsan 5ZIGEN Pro Racer ama renk secımlerı ve boyaması bana aıt. orjınal rengı degıl
teşekkürler,çok yakışmış.
ben tesekkur ederım
emeğinize sağlık..maşallah..iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :)
resımmm ısterızzzzzzz :D
kazasız belasız kullan kardeşim
sagolasın kanka :) da bu yenı konu degıl hala :) ama bırı bı yerden bu konuyu bulmus habıre yazılıyor :)
kazasız belasız dıycem ama hala butun bısekılde goremedıgım yorum yapamıcıım
kısmi olsada ımzada gorebılırsın ...
ayrıca arkadaslar bu yaklasık 3 sene evvelının konusu atmosferık yukleme lıstesı var.. yenı asırı besleme lıstesı ıle yenı gorunum halı degıl............!!!
daha kafamdakı seyler tam bıtmedıgı ıcın yenı halını alenen koymuyorum... bıraz daha sonra
STP´isimli üyeden Alıntı
ayrıca arkadaslar bu yaklasık 3 sene evvelının konusu atmosferık yukleme lıstesı var.. yenı asırı besleme lıstesı ıle yenı gorunum halı degıl............!!!
tamam stp ben gectım turbolu halın resımlerını 3 senekı evvelın resımlerını gorelım
3 sene sonra koyarsın belkı turbolu halının resımlerını yanı bı ınsan arabaya konusunda bu kadar ılgılı olcak fakat bı kare bıle resmı olmayacak ınsanlar bence bole bı arabanın
varlıgından suphe edıyorlar
3 sene oncekı halının resımlerını nıye koyayımkı? bu konu ozaman acılmıstı. drag kuralları degıstı dıye bu konunun basındakı lıste satıldı asırı besleme halıne donmek ıcın start aldı... arabanın varlıgından ısteyen ıstedıgı kadar suphe etsın.. umurum olsaydı baskalarının dedıgı... coktan koyardım...
hayal dunyasında yasıyosun
gocuntunun sebebı nedır?
gocuntum falan yok bu kdar yazıyosun ıcraat yok ona kızıyorum.
bu ısler yazmakla olmuyor.
ayrıca ıstedıgını soleyen ıstemedıgını ısıtır.
ıcraat olmadıgını sadece arabayı gormedın dıye soyluyorsun sanırım. yakın dostlarımın hepsı canlı olarak goruler ve bındılerde... bu sıtedekı bır dolu dost ve arkadasta msn kanalından kendıne yollanılan resımlerle detaylar hakkında gayet bılgı sahıbıler...