Kaput ve bagaj hariç on numara.Allah kaza bela göstermesin,turbo olması da ayrı bir güzellik :)
Printable View
Kaput ve bagaj hariç on numara.Allah kaza bela göstermesin,turbo olması da ayrı bir güzellik :)
Allah kaza bela vermesin...Cok şık duruyor...
harika ..ama hondamın draglarında bu araba yürümüyodu specler deiştimi ??
maşallah süper duruyor turbo olması daha da güzel kazasız belasız :)
mahşallah
hiç mi çekilmemiş video falan böyle kuru kuruya konu dönmüyor. :)
evet ya incar video isteriz cekin hemen izliyelim ya
suan dehset yagmur yagıyor sarmkatan yüreyemiyor :) ama hafta sonunua şöle güzel kaliteli bi video cekebliriz.
suan dehset yagmur yagıyor sarmkatan yüreyemiyor :) ama hafta sonunua şöle güzel kaliteli bi video cekebliriz.
bugün bayrampaşadaydı maşallah çok tatlı duruyodu...
arac asya hıfının aracıdır tr de yapılan ılk cıvıclerdendır ılk orjınal halı grı hatta kum rengı gıbı daha sonra acayıp bı kırmızı we daha sonra beyaz olmustur turbo uygulaması gooffy motorsport(rıfat usta) yapmıstır hondam com etkınlıgıne yetıssın dıye o gun ayarsızdır we o gece etkınlıge gıdılecek dıye takılmıstır deneme derken 5 kasa golf gtı ıle bı denemesını bılıyorum 180 190 lara kadar kafa kafaya gırıp 200 lerde rahat rahat ayırmaya baslıyordu kullanılan beyın aem fıc tır 0.5 bar yazılmıs ama arac 0.35 yada 0.4 barda sorunsuz yuruyor su anda 0.5 bar basıyor sorunsuz sekılde
bi deneme falan yapmadınız mı vıdeo falan yokmu merak ettım acıkcası Basarılar Kazasız belasız
araba benden gitti ali ustada suan ama alırım gene bi aralar cekerim bol bol video.
dostum noktayı koymuşsun...YOLUN SONU 10+10...