kazasız belasız kullan güzel araç
Printable View
kazasız belasız kullan güzel araç
Maşallah :)
Maşallah güzel araç, incirli caddesinde gördüm sanki hatta fotograflardaki gp yada baska bi mcs'le beraber yürüyodu benzetmişte olabilirm ama:rolleyes:
Herkese cok tesekkur ederim tekrardan arkadaslar.. Arkadan guzel fotografi yoktu arabanin bende cekince ekleyecegim, icinide cekip ekleyecegim en kisa surede tadilatta suanda ici, bittiginde eklerim tekrardan..
maaşallah fırat kazasız belasız
Şu ana kadar gördüğüm en güzel E46 desem,yalan söylemiş olmam...Gerçekten mükemmel ötesi :) bayıldım ya :D Allah kaza bela vermesin kardeşim..
maşallah. güle güle kullan.
Birşey Söyleyimmi Jantlar Yakışmamış:D
Sade ve çok başarılı..kazasız belasız kullanın..
Est. Biz kisa surede guzel isler yaptik sadece, burdaki mesele oncelikle hayal gucu onunla beraber maddiyat hepsinden sonrada sabir.. Bu ucu birlestirginde guzel seyler ortaya cikartabilirsiniz.. Benim arabanin ilk halini bilenler, gorenler.. Sasirip kaliyorlar son halini gorunce :) Hepsinin disinda maliyeti kadar masraf yaptik arabaya ve son surat devam ediyor gelen parcalar vs.. Insallah E46 projemi bir an once bitiririmde sonrasindaki projeye bir an once baslariz :)
BMW dedimmi olay biter..
Ne bitmesi basima butun bu isleri acan BMW :D Keske almakla bitse esasinda alinca basliyor hersey
maşallah güzel araç
güzel araba çok iyi duruyor
Maşallah şık olmuş. Güle güle bin.