sen bu yazı turbosuz geçirmezsin mustafa....öyle yada böyle bir şeyler ayarlarsın eminim...erdem de turboluyor arabasını...yeni gelecek evolarımız subilerimiz var....manisa tayfamız var....izmir şenliksiz kalmaz pek :icon_tup:
Printable View
iddalı olarak e36 cabrio 3,2 turbomuz birde benim m5 projesi var vr6 da tb olacak ama çıtır spec ;)
hadi hayırlısı bakalım...severek takip ediyoruz....maşallah.....
Saolasın Mustafa, şu sıralar pek keyfim yok ama başladık bir işe, gerisi getirelim diyoruz. Çam ağaçları dahil park gerçekten sorun oldu, geçen park ettim, 10 dk sokakta aşağı yukarı turladım daha güzel yer var mı diye :)
Swap ve turbo dahil gerçekten çok sıkı projeleriniz var. senin bwm beni biraz aşar :) Gücümüze yetenleri merakla bekliyoruz :icon_tup:
Arkadaşlar tekrar teşekkür ederim hepinize. Dün çok güzel çekimler yaptık, yakında yayınlayacağız.
Sisleri ellemeye düşünmüyorum. Bir ara far olayına girebilirm ama şimdlik böyle kalacaklar. Sadece jantları krom yerleri dahil kirli beyaza boyatacağım. Bu arada jantlar ksk tolganın jantları değil, onlar hala satılık düşünen varsa :)
MASALLAH aracın cok guzel ıcı dısı hertarafı 10 numara kazasız belasız kullanman dılegıyle.
hwe türlü çok güzel maşalah:)
amann çoook süper olmuş biraz sabredin diyim... ;)
Merakla bekliyoruz :) Çok güzel duruyor.
hadi ekleyin şu dünkü fotoları :D:D 41 kere maşallah çok güzel oldu car... boyacımız,fotocumuz,co pilotumuz-pilotumuz hepsinin maşallahı var :icon_tup:
çok güzel olmuş artık neler sakladığını daha çok belli ediyor.eskiden ciddi ciddi sleeperdı dynoya gelinceye kadar 1.6ies sanıyordum acayip dumur olmuştum :)
masallah cok hoş olmus..detaylı fotoları bekliyoruz:)
farlara ve sislere acilen el atmalısın bence böyle pek güzel durmuyorlar.. özellikler farlara.. cok taş bir aracın var abi allah kaza bela vermesin
allah kaza bela vermesin hocam süper oldu süper bekledin ama fazla fazla deymiş beklediğine :)
maşallah örtmen valla tanıyamadım car'ı kesinlikle sanki kozasından çıkan kelebek gibi süpeeerrrr.....
hadi artık şuu yeni fotoları allaım yaaw