hosbulduk amin cumlemize kazasız belasız =)
Printable View
hosbulduk amin cumlemize kazasız belasız =)
Kazasız belasız günler inşallah, çok güzel maşallah :)
Arkadaşlar- drag yarışlarında ve Doğuş Powercenter'da gördüğünüz araç benim. Arkadaşımızın aracıyla karıştırmayın.
Saygılarımla.
Beyaz adaşıma kazasız belasız keyifli günler dileklerimle....:icon_tup:
Masallah :)
Renk cok güzel ama su '09 jantlarını bi sevemedim :)
renk tercihi cok guzel masallah allah kaza bela vermesin.
http://image2.sahibinden.com/photos/...08_ff50079.jpg
şu jantlara hastayım s2k'da..
Maşallah.Kazasız belasız rengı cok guzel :)
güzel jantlar gercekten. iyi dilekleriniz için tsk ederm. eskilerin jantları benmkinden kat kat guzel..
kazasız belasız kullanmak nasip etsin, renk çok güzel.
bu arada kaç yılından sonra kasa yeniliycek s2000, ben 09kasalar değişicek biliyodum.
artık bitti uretimi yanlıs bilmiyorsam. son olarak bu kasa cıktı ve bitirdiler..
Burdan arkadaşa hemen cevap vereyim.....
2009 Haziran da son araçlar üretilecek ve bir daha S2000 olmayacak.... Ekonomik krizden ötürü yeni bir spor model düşünülmüyor şimdilik.
Bilginize.
hoşgeldin Gürkan kazasız belasız sürüşler.
bende oyle biliyordum ama best motoring 2009/4 nolu seride s2k sport modulo concept denen s2k turevi aracı, tsuchiya amca test ediyor, asla uretilmeyecek bir arac olsa boyle yurur durumda canlı kanlı versiyonunu adamlara veripti alın su an ki s2k ile pistte donerek karsılastırın demezler sanırım, bence uretecekler :)
internette renk seçenekleri arasında beyaz bulunmuyor, yanlış duymuş olabilirim ama beyaz tr ye gelmiyor deniliyordu. Siz nasıl temin ettiniz? her isteyen beyaz s2000 e sahip olabiliyor mu?
baklavasına :)