çok hoş olmuş abi güle güle kullanman dileğiyle
Printable View
çok hoş olmuş abi güle güle kullanman dileğiyle
s2000e ayrı bi sevgim vardr cıktıgı zamandan beri senin aracında rengiyle jantlarıyla cok guzel duruo masala kazasız belasız keyifle kullanman dilegiyle.
e bırazda reklam yapalım dedık murat :D
çok şık bir araç mahş kazasız belasız
trabzonda gördüm aracı 1-2 ay önce falan yanılmıyorsam, ilgisi nedir..
ayrıca facebookta trabzondan bir arkdaşın aracıyla denemesini izledim az önce 06 alc 26 siyah s2000..
ayrıca araç müthiş gördüğüm zamanda maşallah demiştim.. beyaz çok yakışıyormuş bu araca cidden.. kazasız belasız..
maşallah,kazasız,belasız..beyazda bi başka guzel duruyor..
araç trabzona satılmıştır arkadaşlar bilginize..
supris ;) birazcık beklicez ama..
super araç masallah kazasız belasız sürüşler dilerim
kazasız belasız güzel günlerde kullan
maaşallah beyaz efsane
Cok güzel hoş araba kaça verdin bu arada?
iyi dilekleriniz için tsk ederm..
yeni bir beyaz doğabilir heraniçin
kuş konuyor sanki :d
Bentley ? :rolleyes:
http://themetronome.co.uk/wp-content...tley_logo3.jpg
alana da satana da hayırlı olsun yeni araç ne olcak acaba
yok ben beyaz almıyorum zaten =) bir hafta içinde yeni aracımı Allah kısmet ederse burda paylasırım hayırlısı diyelim simdilik =)
Arac Trabzon'a gelmis .. 15 gundur goruyorum .. Gecen sahibi geldi bulundugumuz yere geldi 1-2 yanlama yapayim derken Stop ettirdi arabayi .. Marsa basti yemedi .. bekledi bekledi .. sonra yine bir yanlama , daha dogrusu yanlayamama:) bu sonradan mi dedim Istanbul'da vardi bu aracin aynisi GUR plakali sonradan soyledi , o bu araba iste dige .. MasALLAH'i var renk harika duruyor ..
carrera olsun bizim olsun
=)) hayırlısı
çok güzel allah kaza bela vermesin
maşşallah rengiyle duruşuyla çok güzel kazasız belazs bol keyifli sürüşler dilerim
bugun yeni aracımın pazarlıgını bitirdim. beyaz olmadı siyah oldu bu sefer hayırlısı.. fotoları bi kac gun içinde paylasırım kısmetse.. tsk ederm..
araç çok güzeldi körfezde izlemiştim iyi yürüyodu alana hayırlı olsun yeni aracınız nedir ?
yeni aracımın son evrak işlemleri bitsin burada paylaşıcam ins. bi kac gun içinde.
maşallah çok hoş bir araç..
maaşallah harika görünüyor.
gürkan güle güle kullan şimdiden hayırlı ugurlu olsun.