205 nm tork oldu sanki ya yaris motoru koymicaklarmı onlara kaç hp kaç cc olucak acaba?
Printable View
yarislerde aynı motor var zaten bendekiyle, bütün D-4D serisi upgrade geçirdi yazılım elden geçti mmt ve manuel şanzımanlar 6 ileri oldu :)
205 deselerde inanma sağlam bi kaynaktan 240 diye duydum tabi gelince görücez o ayrı konu, bizimkine de 190nm diyolar, TTE (toyota team europe) un verisi 196nm :icon_tup:
maşallah kazasız belasız.geçen gün en full versiyonunu test etmiştik keyifli araba bide baya büyük yapmışlar :)
kazasız belasız,maşallah..
sağolun arkdaşlar .....
4 bağımsız süspansiyon kullanılıyor araçta gerçekten konfor - yol tutuş oranı harika ....
Yeni Megane Hb ler ispanyada üretiliyor. Doğrumudur? Sedanlar tr de uretılıyormus sanırım.
Hayırlı olsun, masallah ;)
Yeni megane sınıf atlamıs, coupesini inceledim izmirde gercekten cok basarılı :)
hayırlı olsun , malzeme kalitesi çok ilerlemiş yeni megane'larda...
rodajda bir motor için tüketim ne alemde?
maşallah nazar deymesin :)
herbirinize çok teşekkür arkadaşlar ....
hayırlı olsn kuzen ,kasasız belasız gunlerde gazlarsın ıns :D gelınce ılk ısımız guselcene resımlerını cekmek makınanın ;) rodajı aş ben gelene kadar :D ılk roll denemelerımızı yapıcz ona gore hehehey
Hayırlı olsun. Arka kısmı bagajı büyük tutmak için uzatmasalarmış biraz daha derli toplu olurmuş ama olsun. Kazasız belasız ağız tadıyla binin. Bir de jantlar küçük gibi gösteriyor. güzel bir jant istiyor artık ;)
Güle güle kullan inşallah Megane3 gerçekten güzel ve mantıklı bir araba;Hayırlı olsun.:)