79 = 200 V6 (95 hp), 231 (3.8L) V6 (115 hp), 267 V8 (125 hp), 305 V8 (140 hp), 350 V8 (165 hp)
okadar da güçlü bi amerikan değil klasik wasfı taşıyan bi araçda deil
Printable View
79 = 200 V6 (95 hp), 231 (3.8L) V6 (115 hp), 267 V8 (125 hp), 305 V8 (140 hp), 350 V8 (165 hp)
okadar da güçlü bi amerikan değil klasik wasfı taşıyan bi araçda deil
wheelie maxiboost hayırlı olsun, baba takmışsa kafaya iptal olmaz bence o :D
Hayırlı olsun...
cok yakın bi arkadasımda var caprice classic mükemmel bişey diyebilrim :D
maliboost hahaha :D
ahhahahahaha bertanım geçmiş olsun, piste çıkarsın bununla era'dan daha kötü zaman çıkar hahahahahaha.
maliboost inanılmaz yakışmış sana :D
aldık :D aşağıdaki jantların modeli ne acaba?
http://farm1.static.flickr.com/97/26...7ef4c78b_b.jpg
Hayırlı olsun :)
hayırlı olsun:)
Hayırlı olsun :)
Geçmiş Olsun.
hayırlı olsun :) tatı bir belaya bulaştınız.
o sahibindende ki arabamıymış peki ?
çok beğendiğim bir arabadır :) bununda durumu güzelmiş bir kaç ufak tefek düzeltmeye ihtiyacı var gibi.
bu jantlardan bulmak biraz zor :D getirtmek en mantıklısı. birde şimdi jantı buldun 15" janta artık etli butlu mesela 275 60 15 ebatta lastik getirmiyorlarmış diye duydum. hatta benim lastik aldığım yerin internet sayfasından bile kaldırmışlar bu modeli.
bir ara sahibindende 17 " i satılıktı o satılmadıysa baya yakışır. **şimdi baktım o jantlar satılmış galiba ilan yok...
350 motor varsada güzel güzel oynanır :D şu anki haliyle arasında gece gündüz kadar fark eder :D
454 :d :d :d
ya valla amerikana en çok yakışan jantlar arasındadır benimde jantlarım diye demiyorum :p
350 olsa daha iyidi tabi ama ben olsam direk karbüratörü ve emme manifoldunu değiştirirdim, araba şöyle rahat bir nefes alırdı :D sonrada kilit yoksa arabada birde kilit alırdım ve tekrar motora ufak ufak bişeyler koymaya devam ederdim.
Vay amerikancı kardesim benim hahaha hayırlı olsun :D