maaşallah cok güzel olmuş.
Printable View
maaşallah cok güzel olmuş.
işte ya devir ekonomi devri... Ya neden performansı illaki pahallı olcak. Akıl karı hem ekonomi hem performans... işte hayalimdeki araba...
Basınca kaçıcak, isteyince az yakacak...
Kazasız belasız, hayırlı günlerde kullan kardeşim...
vtec geçti tabiki
vtecte ince conta diye bişey konuşmadık yoktu sanırsam.
ama bende 5500 devirde vuruntu vardı, vites degiştiriyordum kırmamak için suan sorun yok, ne dönerse çeviriyorum, proje şuan son halinde yani bu defa bahane bulmayacagım kaza bela kopma olmaz ise;)
telefonunu yazarsan kardeşim denemek için araşırız.
bende istanbulda yaşamaktayım özgün veya bu işin profu olmuş arkadaşlar duruyorken bunu açıklamam mümkün degil zaten bilmiyorum:)
yanlız gaz pedalına sonuda kadar basmadıgım müddetce afc2 deki yakıt göstergesi hep eksiyi gösteriyor, birgün görüşürsek rolantide çalıştırım senin için :)
Sen bana gündüzden mesaj at siteden ben cevaplarım. Haftanın 7 günü bakarım siteye.
maşaLLah hem gücü hem ekonomiyi bir arada kuLLanmışsınz.. :)
maşallah. :)
vtec beni geçtiginde paşaoglu dynoda ölçtürmüştüm lpg de 148.8 hp idi benzinde 146.4 0,3 barda. :)
ama suan 0,5 barda kullanıyorum, 106 gti ile denedim 1 defa kalktık geçtim, 2 defada 3 vites rollingte geçtim. tabiki 106 gti dan gti fark var, iki aynı model gti birbirini geçiyor ;) bu kısas degil ama ben denedigimiz kardeşimizin aracını geçtim, hemde 17 lerle. şu bir gerçek Aygaz lpg çekişte çok fark ediyor.
yani halep ordaysa lpg burda :)
düşük hp li setuplarda lpg olabılır dıye düşünüyorum tebrikler mutlu oldugunuz için :)
Tebrikler..Bu konuda daha çok uygulama göreceğiz yakında heralde...
vaay cok iyi ya hem turbo hem lpg :) Allah sorunsuz binmek nasip etsin..
bu arada, lpg'nin oktan sayisinin benzinden fala oldugu dogru.. 110-120 falan mi hatirlamiyorum da , eger dogru duzgun yapilirsa lpg'deyken daha performansli olabiliyor.. tabi lpg'deyken fazla devir donunce yaglama problemi cikabilir, dikkat etmek lazim..
bende biyerde okumuştum lpg nin oktanı benzinden yaklaşık %10-15 arasında daha fazla diye.
kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
kazasız belasız kullanın, turbosuz araba düşünemiyorum artık :)
tadını alan bidaha bırakamıyor...
way way wayy kimleri görüyorum :D:D:D:D
abi maşallah canavar canavar geçen hafta c.tesi hem seni uzun aradan sonra gördüm hemde arabanı :)
abi hafta sonu görüşelim bi orgz. yapalım :D:D:D
:heyoo:
olur melih bu pazar çocuklar lüleburgazda drag düzenlemişler oraya gidecegim işin yoksa gel katıl eglenceli oluyor. :)