.(S.U) kapüste devalı görüyorum.Maşallah kazasız belasız.
Printable View
.(S.U) kapüste devalı görüyorum.Maşallah kazasız belasız.
Maşallah güzel bi cooper.
massalahh allah kaza bela vermesın
çok sık duruyor kazasız belasız..
maaşallah çok agresif duruyor
masllah kazasız belasız cok guzel gorunuyo
kazasız belasız maşallah
dikkat çekici bir canavar ... karizmatik ve çok güzel bir makina ..maşallah diyorum ..
maşallah. güle güle kullan.
herkese yorumlarından dolayı tesekkurler yakında son halının de fotolarını koycam yalnız havaların guzellesmesını beklıorum guzel cekımler için...
maşallah cok hoş görünüyor
araba çok hoş plakasıda öyle :) kazasız belasız kullanın
kazasız belasız harıka gorunuyor masallah
Kara meleğin yeni fotoları nerde kank :)
cila derdin azalıyo dıyebılırım ama temız tutman gerekıyo yoksa kendını gostermıyor...
masallah kazasiz belasiz ins:icon_tup:
Maşallah 41.bin kere yeni hali çok muhteşem olmuş
Bu sefer iş bitmiş maşallah..
maşallah güzel araç
cok guzel masallah:)
saolun guzel yorumlarınız ıcın arkadaslar...
aa gecen caddede gordum cok şık olmuş bnmkiyle aynı renk diye bakmıştım ama artık degil güle güle bin
seçkin daha elleşme şu arabayla :D
diyene bak casper kendi araban ne halde Allah babana sabır versin evlat olsan sevilmezsin :D
bana bulastırdın bu tenekeye para harcama hastalıgını bıde konusuon ya ayıp be ayıp:)
ne denebilirki nokta olmuşsun:)
Gerçekten renk çok hoş olmuş güle güle kazasız belasız bin kardeşim..;)
saolun ıyı nıyetlerınız ıcın arkadaslar...
kanka napiiim araba kendi kendine açtı başıma masrafı hatta ben kullanmıyodum bile :D çıkıcağı varmış canı çıktı motorun :D topluyoruz şimdi güzelcene
kanka bide kol dayamayı al dahada elleşme valla gayet iyi oldu zaten daha fazlası arap yağı bol bulmuş tampona kaputa torpidoya sürmüş misali olur :D
volkan abının oradaydı gecen gun baya basarılı olmus valla :)
kol dayama nerede satılıo casper kaç para bide şu orjinal lastik paspaslardn arıorum yuvarlak yuvarlak olanlardan :)
işte burda :D
http://www.outmotoring.com/mini-coop...g_storage.html
seçkin doğru söylemiş ahmet düzgün paspas al hatta o linkini verdiğim sitede damalı paspasta satılıyo hazır paspas alıcakken onlardan al :D
Kazasız belasız cok guzel maşallah
tesekkurler...