Masallah ;)
Spacer konusuna katılıyorum :)
Ayrıca farlar orjinal ici siyah olsa daha hos görünebilir, bu farlardan cok var artık piyasada ;)
Printable View
Masallah ;)
Spacer konusuna katılıyorum :)
Ayrıca farlar orjinal ici siyah olsa daha hos görünebilir, bu farlardan cok var artık piyasada ;)
tam tadımlık olmus... maşşallah..kazasız belasız
maşallah kardeşim çok güzel olmuş ön tampon, büyüyünce R olacak :)
spacer bence de lazim :)
beyaza kaplansa arac tadindan yenmez ;)
maşallah :)
kardesım masallah T stop yolunda ılerlıyosun =)
afferm afferm ii olmş. :D
süper olmuş eline sağlık:) dışına dahada bısı yapma bence tam ayarında:)
maaşallah tampon cok güzel olmuş tebrik ederim güzel iş cıkarmışsın..
valla diğer fd2 civicler arasından bariz ayrılmış...
bence tam kararında olmuş her parça...sadece camlara film yapabilirsin ek olarak...
Kardeşim canlısı muhteşem her geçtiğimde maşaallah diyorum :)
Sen işini bilirsin kazasız belasız..
Herkese yorumları için teşekkür ederim .. umarım hepimizin daha iyileri ve daha güçlüleri olur :)
teşekkürler..
yüksek hızlarda gayet güzel .. ama düşük hızlarda yüksek devirle viraja girince 2.vites sonları falan patiye kaldıgındanmıdır nedir kafadan karşıya kayıo :D
ama arkayı asla bırakmıo :)
yüksek spoileri şahsen hiç beğenmiorum .. takanların zevkine tabiki saygım war ama böyle daha bi hoş sanki .. yorumun için teşekkrler :)
ben özellikle type R panjur istemedim .. kimse type R tamponla mugen panjur denememişti .. deneyeyim dedim böyle hoşuma gitti açıkcası ...
yorumun için teşekkürler ..
zevk meselesi tabiki .. ama beyaz janta oldum olası ısınamadım .. özellikle siyah arabada .. kırmızıda bi nebze gene :) teşekkürler :)
aslında bn jantları almaya giderken niyetim altın sarısıydı .. ama ellerinde malesef kalmamıştı .. bronz ve beyaz kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam ... ama belki boyatırım altın sarısına ..
teşekrler..
Maaşallah çok güzel olmuş.
mugen panjur kombinasyonu cok iyi olmuş..
arkaya type-r arma istiyor araç istersen bende var
Masallah kardesim aracin cok guzel olmus... on plakaligi hatlletmisssin sanirim... jantlarin bir boy daha buyuk olsaydi daha farkli olurdu sanirim ...kazasiz beleasiz ...
kazasız belasız kardeşim sade ve çok tatlı olmuş..
yine bi ümraniyeli..:D
yaa çok şık araç da kendi kantları ile daha mı basıktı bu araba bana yüksek gb geldi fotolarda...
allah kaza bela vermesin maşallahı var aracın.. ;)
masllah guzel arac..kazasız belasız....fotolar atasehır tır yolundamı cekıldı ? :D