arfy senin bu replica advanlar kac kg biliomusun?
arfy senin bu replica advanlar kac kg biliomusun?
Önden gerçekten çok güzel gözüküyor. Araç genel olarakta güzel kazasız belasız.
Fusion35 ------> OnurD.
ufak tefek güncel diyelim .. barbaros abiyle öyle bi otururken çektim
satılıklara ilan aç .. hemen itelemece dimi
modifiyenin amacı kişiselleştirmek değilmi zaten .. birbirinin aynı araçlardan bende hiç haz almıyorum.. teşekkürler
hiçbir bilgim yok .. bende merak ettim şimdi acaba kaç kg![]()
maşallah çok güzel![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah kazasız belasız bu arada jantlar monoblock olduğu için pek ağır sayılmaz bi ara bende niyetlenmiştim kg si aklımdaydı ama unuttum![]()
kardesım masallah dıorumm kazasız belasız cezasızz cok cok ıy oldu bızım yavruuudaha bınemedık ama olsun sıra bende turboo
![]()
hayırdır ya 3ünüz sözleşip mi ard arda yazdınız![]()
+ diğer herkese çok teşekkür ederim iyi/kötü görüşleri için
araç suan da 170 hp 240 tork arkadaşlar .. stock halde ölçtüğümüzde 109 hp çıkmıştı buna istinaden 61 hp ve 90 tork almış görünüyoruz 0.5 barda .. 0.5 peak 0.4 cont. olarak ..
henüz bulamadık da bi aksilik çıkmazsa ve maddi durumları ayarlayabilirsek wisecoya custom piston siparişi vermeyi planlıyoruz .. 0.9 veya 1 barda 280 üstü hp düşüncemiz var uzun vadede ama
Harika arac kazasız belasiz ...
109hp cok az cıkmıs yaw orj de.
herkese teşekkür ederim .. şimdi bir süre aracımla ilgilenme vakti.. greddy boost controll bağlattım öncelikle cooler borum elden geçti turbomun bakımını yapıcam yada belki büyük bir turbo takıcam .. öne orjinal RR tampon gelicek marşpiyeler değişicek son olarak da ya mat kırmızı yada ferrari kırmızısına kaplanıcak ..
öylesine bi foto ekliyim bari
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)