maşşallah çok güzel oldu gerçekten:) kazasız belasız güle güle kullan inş.
Printable View
maşşallah çok güzel oldu gerçekten:) kazasız belasız güle güle kullan inş.
masaj olayını artık jetonluya cevırdım kanks atıyosun 1 lıra bı masaj bedava :D
elıne saglık kardesım saol =)
herkes tutuldu bızım surungen necmıye gecen almaya gıttım hepınıze yollayacaktım hıc kalmamıs bı sonrakı partıyı bekleyın :D
saol serkanım temmuzdan sonra köpek olaylarına gırmeyı dusunuyorum senıde haberdar edıcetım guzel bı rot felm olursa aklında olsun
Çok güzel olmuş maşallah Vtec2:icon_tup: Kırmızı çok yakışmış ;)
kazasız belasız gerçekten çok güzel verdiğiniz emeğe deymiş...canım sıkılınca fotolarına bakıcam iştahımı açıo bi anda:D
Harika son zamanlarda gördügüm en sıkı araç renk on numara herşeyiyle müthiş kazasız belasız
Gördüğüm en güzel vtec II.Harika yapmışsınız emeğinize sağlık.Yanlız araç sanki biraz fazla basık:beuj:Arka jant içe doğru eğimli gibi gözüküyor.
soylencek kelıme maşallah kazasız belasız kullan nazar degmesınden baska bısı olmamalı sanırım..canlı canlı gorenı tahrık edıo:))))
araç basık halde gerceten cok guzel ama bu kadar basık olması arka jantın içe dogru eğimli olması falan bi sorun yapıyormu acaba?
maşallah çok zevklı yapılmıs bı araç. kazasız belasız..
arkayı 2 cm kaldır kanka valla süper zaten o halde daha diri duracak bu kasa da hep kırmızı niye yok demiştim sen yapmışsın helal olsn fena duruyo
herhangı bı sorun yok sadece lastık ınerse anlamanız bıraz zor oluyo 35 yanak oldugu ve ıcerı kamber verdıgı ıcın lastıgın ınık oldugunu anlayamazsan eger ıcerı surtmeler baslıyo ve 1 adet lastık sahıbı oluyosun bknz ben =)
allah razı olsun kardesım arka 2cm kalkıcak kabın yokken ayarlanmıstı coıl kabınle beraber 2 cm daha dustu onu hallettırcem en yakın zamanda :icon_tup:
Son nokta . Renk ise çok işe yarar :D mıknatıs :D
KanKa NOKTA [ . ] İş bitmiş konuşmaya gerek yok sen direk Janponyaya gönder witrine koysunLar binme bu arabaya sıkıntı yaratır ;)
MAŞALLAHH kazasız belasız..