o ye eyw berk :cool:
Printable View
Videoda arabada guzel ama insan bi drift sahnesi bekliyor çıtırdan :)
maşallah kazasız belasız :)
teybini degiştirmene cok sevindim :)
hehe güzel olmuş hakkatten :D devamı çekilsin bencede :D
Video yu yeni izledim dans sahnesi çok iyi :D
Batu seni seviyoruz. birdaha bukadar masum videolar hazirlama gelir aglar gozyaslarimi arabanin koltuklarina surerim buna sumuklerim de dahil...
apaçi batu :D:D gitmiyo olm senin araban arkadan ben ittiriyodum sen yanlıyo sanıyodun :D:D şaka 1 yana devamını bekliyorum çok güzel projelerin var ilk haline hatırlıyorumda ... şimdiki haliyle kıyaslanamaz bile kazasız belasız kullanırsın inşallah :D
allah nazarlardan saklasın forever Yan ;) :D
Valla BP motorları atmosferik olarak yüklemektense sana Mazda 626 FE Dohc motorlarını yanı FE3 motorlarını tavsiye ederim. Yada en ucuz olarak yapabileceğin şey T25 turbo kiti olurki her parçası hali hazırda piyasada bol miktarda mevcut. Bu arada ben senin yerinde olsam aracıma MegaSquirt PNP alırdım www.diyautotune.com da zaten hazır al tak kullan modunda yani PNP var. Ve her türlü modifiye olayına aracının önü açık olur.
Başka bilgiye ihtiyacın olursa yazarsın. Daha önce bir tane turbo yaptık suanda bir tane daha yapıyorum. Bu arada eger mazda için bu MSPnP yi almayı düşünürsen önce benimle irtibata geç değişik planlarım var bu sefer için.
batu konu ile alakalı değilde avatarında önünde giden otonun markası ne?