zamanında racer cornerden bende parça getirtmiştim. Biraz geç oldu ama geldi. Biraz derken 3-4 ay kadar.... ;)
Printable View
zamanında racer cornerden bende parça getirtmiştim. Biraz geç oldu ama geldi. Biraz derken 3-4 ay kadar.... ;)
fatih(racer corner) bunu alışkanlık mı yaptı yoksa siparişleri tek tek toplayıp beraber getireyim diye mi düşünüyor diye düşünmeye başladım şimdi.Kardeşimin dediği gibi bizim yaylar aralıkta gelecekti mart sonu geldi.Ama fatih ne zaman arasam "ben getircem dedim,getirecem" dedi o zaman jest olsun diye kargo parası almadı.Dediğim gibi bence siparişleri topluyor ondan sonra getiriyor.
aynen kanka 5 te fena geliyosun yanıma, :icon_tup: ama herzaman yemez :D ilk defa çok az benzinle yola çıktım bidaha en azından çeyrek olur. :o full bitik benzin demek ki 5 te yemiyor halbuki hiç böle yapmazdı çıktığım gibi giderdim demekki bundan sonra arpayı fazla tutmak lazımmış :D
neyse kanka 15 gün yatar benim araba dünkü denemeden sonra:rolleyes:, zaten bugun sende gidiyorsun e haftayada ben gidiyorum, bidahaki denememiz umarım toda larla olur.:icon_tup: amin yarabbim:)