çok güzel olmuş.beyaz çok yakışmış..zevklı bı seçım olmuş..:icon_tup:
Printable View
çok güzel olmuş.beyaz çok yakışmış..zevklı bı seçım olmuş..:icon_tup:
hocam sorma bana gelecektide toda lar haala bekliyorum
Yay kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.
Bende eibach ı bekledim uzun süre fakat dayanamadım ve h&r aldım. Yaydan önce VSA devrede iken viraj çıkışlarında kaymayı önleme oranı yaylardan sonra biraz daha azaldı.
Yani VSA yay dan sonra kayma eğilimine biraz daha izin vermeye başladı. Sizlerdede bu tarz bir değişme oldumu ?
kusura bakma ama en sevmediğim araba
kaplumbağa gibi bir türlü gözüm alışadı bnm buna :DD
bu sınıfta bmw 1 serisini tek geçerim ondan sonra da a3 diğerleri bu ikisinden sonra geliyor bence
Tabi bu zevk meselesi sen bi jant takarsın arabana ben severim sen sevmessin onun gibi bişey.Belirttiğin iki arçta bmw ve audi a3 benim aracın yanına bile yaklaşamaz iki araçta iyi arabalar ama sınıflar ve karakterler farklı, he ben markaya binerim yavaş yavaş piyasa yaparım diyorsan sana göre değil tabi type-r .Ben seni bigün gezdireyim biri ki viraja girelim, motorun sesini duy,nasıl devir çevirdiğini gör aracın sonra inan bmw ye ve a3 e seçmessin.tekrar söylüyorum bu zevk meselesi
nezaman geleceği ile ilgili artık bende bi gün veremiyorum. getiren arkadaş saolsun artık bezdirdi yani. "takında bi görelim hemen bizde takalım" mantığını anlatamadım işte ben getirecek olan arkadaşa, zamanında bana getirseydi ki şubat sonu diye konuşmuştuk, şimdi yaza girmeden en az 5 takım daha satmıştı. sonuçta göksel olsun ben olayım paylaşımı seviyoruz ne taksak aracımıza hemen web ortamında paylaşıyoruz, azçok tanındıda zaten bizim araçlar, reklamın iyisi kötüsü olmaz ama ben böyle düşünüyorum valla.
cumhur kardeşim senin söylediğin şey bende yok
yada şöyle anlatayım yaysız girdiğim yerlere daha hızlı daha rahat daha sert girip çıkıyorum bu da vsa nın biraz daha fazla yanmasına sebep oluyor ben denedim yaysız arabamın vsa yaktığı yere aynı hızla yaylı giriyorum vsa yakmıyor.
serhat fatihi senden önceden tanırım hiç bu tarz olaylarla muhattab olacak adam değil ama
tamam parça siparişi verirsin 1 yada 2 ay bekle ama yaklaşık 7 ay oldu ve bu gerçekten benimde midemi bulandırmaya başladı, geçen gece beni arayıp yeter abi sıkıldım vazgeçtim 7 ay oldu gidip paramı istiycem dedinya aynı hızla fatihi arıyacaktım ama çok araya girmek istemedim sonuçta parayı veren sensin aslında sana değilde fatihin(racer corner)kaçırdığı müşterilere üzülüyorum.
Benim anlamadığım toda üfürükten bi marka değil nasıl olurda bu kadar zamanda gelmez diyorum toda nın elinde malzeme yok olamaz heralde ,yada racer corner deki arkadaş tan kaynaklanan bişey var,yada adamlar enaz 30 takım alman lazım diyor anlamadım ama bukadar zamanda istediğin şeyi bi kargo firmasıyla rahat rahat getirebirdi ama anlamadım yine
güzel araç öndeki şırokko da güzel poz vermiş :D
tabi sen de haklısın kusura bakma dedim zaten en başında ama
ben aynı sınıfın arabaları sanmıştım küçük sınıf ya
ama bunu objektif düşünsen sen de mutlaka kabul edersin
klas olarak karizma olarak kalite olarak fiyat da olarak
bmw 1 serisi > audi a3 > diğerleri .........
arkadaşım seni anlıyorum ukalalık da yapmak istemiyorum sonuçta otomotiv mühendisi değilim ama al sana bir örnek daha
senin araban hondan diyelim ki 800 beygir olsun
onun yanına çok değil 2006-2007 model 110 beygirlik 316i sedan gelsin bmw daha çok dikkat çekmezse adımı değiştiririm ve de 10 kişiye sor yarışsalar hangisi kazanır desen
seninki 7 kat güçlü olmasına rağmen 10 da 6-7 bmw derler
orjnaline çok yakın bir tip yine de beyaz yakışmış güle güle kullan