Cok saolun araci gercekten uygun fiyata aldim bi arkadas sormustu fiyati solemim moral bozulmasin kimsenin :) ayrica cok para harcamak istemiorum cunku gt yada Saleen e gecmek istiorum acikcasi :))
Printable View
Cok saolun araci gercekten uygun fiyata aldim bi arkadas sormustu fiyati solemim moral bozulmasin kimsenin :) ayrica cok para harcamak istemiorum cunku gt yada Saleen e gecmek istiorum acikcasi :))
hayırlı olsun yiğit kazasız belasız
hayırlı olsun kardeşim cliodan sonra baya ıyı gelmıstır bu =)
benim mustang sevdam da çok kısa sürdü ya :) hatta almadım bile, 96 model vardı bitane 3600mü ne motor olanlardan, sesini hiç sevmedim, gidip bi GMC 5700cc aldım , kendime geldim :D :D
burda cliodan sana nasıl yiit?:D
oha
nasıl bir soru ya:D
burda clio kullandıktan sonra
mustang
nasıl gelmiştir demek istedim:)
-Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...
yeni oldugu icin yukleniyorsundur highway'e girislerde falan,birde egzoz falan takarsan eyvahlar olsun,yaktigi kadar gitse yine koymaz zaten :)
benim ev arkadasimin 07 kirmizi mustang gt convertible vardi bi san diego'ya gidip geldim benzin parasindan gina gelmisti,sanzumanida deli eder adami..ilk gidince buyuk bi hevesle alinip sonra zamanla yerini almana japona birakiyolar arkadaslarimin hepsinde oyle oldu :)
jettalarin motorlari guzeldir tr'deki boralarla alakalari yok. rx8ler cok pahali degil dusunulebilir yada audi tt,e46 coupe eger genc adamim okulda farkedilelim diyorsan :)
neyse aracin konusunda boyle yazmayayim gayet guzel aracin var hele clio'dan sonra baya bi farkli geliyordur :) pulled oversiz gunlerde kullan ins. :D
hayirli olsun :D zevkini al degistir direk derim :D ugrasma mustang felan ha cobra alirsan orasi ayri :D
Hayırlı olsun. Kazasız Belasız İnşallah
Mani geldi aklıma :)
2 hafta sora hayırlısı ile aracıma ilk modifemi yapıorum
http://www.flowmastermufflers.com/pr...efb45ecf6a7f93
bu arada bugun bi burnout test yaptık :D kısa zamanda video koyabilirim :)
kardesım selamlar ve hayırlı ugurlu olsn aracın...ayıptır sorması nekadara mal oldu sana?? 1 aya kadar bende boston da olacagım bi aksilik cıkmassa piyasasını ögrensem cok sevınırım :D
www.craiglist.org ;)
tr'deki sahibinden gibi