hayvansın olum :D:D:D:D: fena olmuş emg maşh
Printable View
hayvansın olum :D:D:D:D: fena olmuş emg maşh
Emre maşallah çok güzel olmuş. Allah kaza bela vermesin , güle güle kullan.
Arabayı yakindan gordum o gün bende kisa surede olsa ordaydim. fena sekilde ustaca yaptılar . Masallahi var ilk gün kü gibi duruyordu.
ya tüvden geçmek ya :)
maşallah kanka 10 numero, kazasız belasız işallah. Bende kış gelmeden son bi bakım yapayım artık :)
orgiastic! :D
Temiz ;) Maşallah kardeşim.
Maşallahı var allah bir ömür sizi ayırmasın :D
ne güzel parlamış lan maşallah :D benimde cila yapmam lazım yarısı kadar parlasa yeter :D
standartta 170 hp ha , tebrikler valla heralde bu yazılımı yazan arkadaş kör olmuştur .. kazasız belasız kardeşim..
Eyvallah saolasın seninkide gayet şık maşallah:)
çevirmelere içim rahat dalıyorum artık :D
hoşunamı gitti :D
Eyvallah saolasın
Aminn saolasın:)
yap yap iyidir :D
Yazılım ve filtre ile birlikte 147whp, dyno sadece teker ölçtüğünden %15 kayıp varsayarak 170hp diyoruz. Saolasın cümlemize
41 kere Maşallah,en beğendiğim GSİ'lerden birisi.
maşallah emre meguairsla çok iyi olmuş :)
Eyvallah beyler sağolun:)
keşke tüm opellerin böyle bakıldığını bilsek 200+K km de olanları gönül rahatlığıyla alabilsek.kazasız belasız.
Benim araba 260+ da
valla bakımlarını yaptırıorum ama kıllattığım söylenemes. ama halada tık yok maşallah.
Bak kesinlikle kabul edeceğim birşey; eğer benim bmw bu km lere gelseydi yavaştan hakın rahmetine kavuşmaya başlardı, opelin motoru gayet gaddar.
Emre kötü duruduğunu söylemişmiydim hiç?:D:p Maşallahı var:)
masallah bro artık gezdırırsın bızı:D
sattınmı headersı?
süper bu güne kadar gördüğüm en düzgün GSI. maşallah
41 kere maşallah.harika valla
maşallah çok güzel. Allah kaza bela vermesin. hem dış görünüşü hemde performansı ile çok beğendiğim bir araç. özellikle kırmızı ve mavi rengin çok yakıştığını düşünüyorum.
maşallah kazasız belasız sürüşler
görmemişdim.harika ilk gün ki gibi.maşalah :)
görünüşü çok diri;) maşallah kazasız belasız
kazasız belasız
Sağolun beyler.
Lan sefa senin yüzünden gittim sıfır ön lip aldım taş izi falan dedin bozdun kafamı :D