Teşekkürler:)
Eyvallah canım saolasın, kapı kolları falan hepsi söküldü zaten tırakı fazla bildiğin mordu:D
çük kadar 106yı 3 ayda boyayan yetkili servis :heyoo: ahahhah darlayalım biraz :D
Printable View
Teşekkürler:)
Eyvallah canım saolasın, kapı kolları falan hepsi söküldü zaten tırakı fazla bildiğin mordu:D
çük kadar 106yı 3 ayda boyayan yetkili servis :heyoo: ahahhah darlayalım biraz :D
mınık kusum dun arabanın yanındaydım :D resım cekıcektım ama unuttum muhabbete dalınca :D ama utb guzelmıs :D
Bugün zımparası bitti astarlandı foto çekemedim malesef. Bu hafta bitiyor inşallah:)
maşallah çok temiz cıncık gibi :D
Maşalllah kazasız belasız. Süper olmuş
Eyvallah:)
Son durum; Astar, zımpara, camlar söküldü, çürükler düzeltildi. Yarın boyanıyor inşallah:) Dua edelim hep beraber güzel olsun:D
spy shot :D
http://i40.tinypic.com/au71iv.jpg
ovvv :D hızlısın :D çok güzel olucak emre
aman bana dokunmayın ben yamalı bohçamla çok mutluyum :D emrenin konu hiç olmasın tekrardan maşallah :D
10 olacak kardesim bakta gor
dualarimiz seninle kardesim.
Astarlı görünce bir an aklımdan geçirdim beyaz olsa nokta olur diye inş. termetiz sorunsuz istediğin şekilde bitirisin arabanı :icon_tup:
emre bayağı hılı gidiyosun kardeşim maşallah çok gzel çıkacaktır :)
Eyvallah abi saolasın:)
Teşekkürler, beyazda güzel olurdu tabi ama fümesi bi başka duruyor benim gözümde:)
Saolasın melihcim hızlı oldu biraz şansa servis boştu benim arabayla uğraşıyorlar sürekli
hadi hayırlısıı
artık parlasın:D
Hadi hayirlisi olsun emre,umarm istedigin gibi olur :)
beyaz yapmak için hala geç değil :D
Bune olm araba komple boyasız laa böle sat TR de çok severler komple boyasız araba :D ashduahduahd
Hadi hayırlısı olsun yavrum nasılsa boyancak die dolaşma :D
Ve abine verme arabayı artık taşınsın artık :D hajshdklahd
kısmet:D
Eyvallah yavrum saolasın
yok be doğucum beyaz bana göre değil füme veya kırmızı olcak gsi dediğin :D
ahahah sefayla fazla takılma olm benzemeye başlıyosunuz yavaş yavaş :D
nasolsa boyancak diye arabanın .mına koyduk içimde patladı dedim ki yüzümüz güldü son anda Allah'tan :D
msn den devan edin.
Allah utandırmasın, ne renk yapıcaksınız ?
Bakarsın alırız ilerde 1 tane daha biri atmosferik biri turbo :D
msn im hacklendi arkadaşım, laf olsun diye sormuyoruz, forum burası geyik yapmıyoruz ne renk olucagını soruyoruz artistlik yapma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tk,hk,ak,dk :soru:
ula ben bi tamponu ve eteği boyatamadım adam uzaya gitti resmen :D
maşallah kanka şimdiden hayırlı olsun.
maşallah cok güzel olucak gsi'ylara böyle bakmak haketmek lazım,kazasız belasız binmek nasip olsun
oyyy masallah yavrum iste simdi o cilalarin hakkini vericek gule gule zevkle bin insallahh.
Mutlu sona yaklaştık :D henüz zımpara ve pasta yapılmadı :)
http://i43.tinypic.com/jpxwsy.jpg
http://i41.tinypic.com/6pah6a.jpg
olm renk ne siyahmı yoksa eski rengin mi
Masallah Emrecim :):)
ha emre tehdit ediyodun beni araban çıkınca çekirdek kabugu atıcam diye, NAH atarsın :D:D:D
Ya çok çabuk oldu. Ya çok para verdin ustaya yada ustalara nazın geçiyor. :D Güzel olmuş ama güle güle binersin inşallah.