eurolular gelickese bana da haber edin :=)
Printable View
eurolular gelickese bana da haber edin :=)
cumartesi akşamı olursa gelemem yazlığa gidicem, son buluşmamız gibi hafta içi olursa daha güzel olur.
bişeyler olacaksa duyuru yaprsanız sevinirim, bizde izlemeye geliriz :)
maşallahh :)
fn2 ve ep3 dışına çıkılırsa katılım oranı yükseleceğinden problem yaşayabiliriz yollarda. bu seferkide ep3 vs fn2 olsun birdahakine karma yaparız.
bu sefer güzel biyer bulalımda fotoda çekelim, cumhurun bildiği yerler vardır..
yok ztn bana fark yapmaz goksel arkadasım deneyelım dedıgı ıcın bende yazıyım dedım:)
gec saatte kavacık gidis guzel olur 4 serit .
aslında insanlar uykundan vazgecse pazar sabahı 6-7 gunduz gozu ile bambaska olur .
ben sana deneyelim diye bişey yazmadım :o
sen konuya "haftaya bende ıstanbul taraflarında olcam ıstersen sıkarız hafta ıcı " böyle bişey yazınca
onun üzerine bende
"desene sonunda senle denemek nasip olacak, benim şu an telefonum yok denize girdim de telefonla akvaryum oldu. 1-2 gün içerisinde alıcam, sen özelden telini at çıkacağımız zaman ararız seni " diye yazdım :D neyse dert değil,
ayrıca cemin eski 206 ile denemekten sıkıldım :D senin hatırın için bi kez daha deneriz zaten o 206 beni geçerse cem kafayı yer heralde :D
vay muharreme kardeşime bak, 5. vites askıda kalıyor dedim ya hemen 5. vites sonuna kadar diyosun ;) seni biraz jumhurdan yana gördüm. :rolleyes:
olsun herzaman papaz pilav yemez :D
senin araban zaten çok iyi yürüyor 5. vitesin sonu görülecek demekteki maksatı anlamadım. king fn2 yi seçmek mi maksat, eğer öyle ise bu sefer çekilen videoları koyun ama.
hayırdır muharrem cevap yazmıyosun, :rolleyes: bi cevap yazda benim tarafımdan yanlış anlaşılmasın. ;)
Bu sefer 6 sonu daha videolu olur :)
fn2 ler sanırım 8500 donuyor ep3 ler 8200 , o 300 devir 4-5 viteslerde o kadar degerliki kaldıki fn2 ler 5800 beklemiyor daha erken vtecing e geciyor .
Bu arada cok ucuz 5500 - 8800 devir cevirtecek mapping filan olmayacak mugen tarzı hesaplı ne alınabilir ?
K100 ? Mugen ?
fn2 ler sanırım 8400 dönüyor, 5400 vtec açma deviri,
şimdi gördüm abi .biliyorsunuzki ben size sadece ön ayak oluyorum bu org. benim sizlerle veya diğer arkadaşlarımın arabalarıyla denememe gerek yok sonuçların hepsini biliyorum.rollingde gerçek sonuç 5 sonu olur bu yüzden 5 sonuna kadar denenmesi mantıklı geldi bize o yüzden.Ama siz bilirsiniz yinede fark etmez benim için ben sadece izlerim :)
Geçen sefer rahat deneyemedik 5 leri ya senin ya benim önüme sürekli bişeyler çıktı üstad. Bu sefer tem yapalım diye düşünüyorum. Bir fn2 daha çağırdı 19" rage li exozlu bakalım kısmetse oda gelicek. Foto için güzel biyer bulmamız şart :)
SBR maşalah güzel değer çıkmış..senle denemek istiyorum,ayarla bi gün:)
umur sabri seni geçer bulaşma :)
anladım kardeşim biliyorum zaten genellikle senin sayende toplanıyoruz. o yazılarıda zaten kötü maksatla yazmadım merakımdan yazdım ama biraz sert yazmışım kusura bakma :( sen öyle bi insan deilsin zaten ayrıca senin zaten kimseyle denemene gerek yok, sen cam car olarak gel :D
ooooo 6 kesıcıye kdr sıkın:D 5 te roll mu bıter:D ıstanbulda tabı kalabalıktan rahat basılmıyo dıkkatlı kazasız belasız bulusmalar;)
sabrı aracının egrısı cok guzel cıkmıs masallah kazasız belasız..
bugunkü buluşma iptaldir yani,ulan 3 haftadır bekliyorum bi gazlayamadım arkadaş arabayla:Deli:, neyse ozaman akşam bize gel kank(gks) gt de sıkalım biraz, gerçi tamer varken pek iddiamız olmuyor ama olsun biz aramızda sıkarız senle, hatta ben tamere vodkayı dayarsam onuda alaşşağı yaparız..:icon_tup:
ozaman gt de yürüyelim online :P
değişiklik olsun dimi :P
gt bırakılırmı serkan yapma! sene sonunda tam sürüm çıkacak gt5 sen ozaman gör şenliği