Kendi sınıfımızda birazcık öyle :D
Printable View
Kendi sınıfımızda birazcık öyle :D
güzelmiş en güzel golf kasalarından birisi kazasız belasız...
Sağol teşekkürler Allah cümlemize kaza bela vermesin.
golf un en sevdiğim en baba kasalarından birisi kazasız belasız
Pırlanta gibi kardeşlerimin pırlanta arabaları maşallah kardeşim bayılıyorum bu araba senin maharetli ellerinde fena olucak bunu da biliyorum! abinizle geçin dalganızı benim kır kırla yiycem sizi :P
masallah kazasız belasız.. diri duruyor araç..
Maşallah diyorum kankam, Allah kaza bela vermesin ;)
jantlar cok güzel aynen.. bi ön arka far operasyonu bence cok güzel olur bu kasayı hep begendim vallaa
cem selam senin gibi eski vw ciyi görmek güzel tek değilmişim :) eski aracım golf gti hatırlarsın murad abinin 4 kapı tornado gti almıştım aracın çok güzel maşallah allah nazarlarsan saklasın
Ya geçen gün nette ilanını gördüm ama Gerçekten satcanmııı yoksa piyasayımı yokluyosun:D Valla temiz denk geldi bizdede merak kaçırmayım alıyım dedim :icon_tup: murad abi ne yapıyo acaba uzun zaman oldu görüşmeyeli arasıra hafta sonları arıyo mu verde benim makineyi bi turlayım diye :D
pek görüşemiyoruz valla cem maalesef ben aracı sattım ekimde askere gideceğimden dolayı harıl harıl arıyorum temiz ama yok maalesef ben 106 buldum hayırlısıyla bu hafta halledicem ufaktan yükliyim diyorum :)o ilan benm ilan değildi valla sattığım adam satıyordu mundar etmiş arabayı zaten hararet falan yaptırmış :ofk:
Sağlık olsun...
Abi hoşgeldin öncelikle :D zaten biliyoruz canavarı . kazasız belasız tekrar :D
efe denediğin araba bu deil inşallah :)