60000e girdi artık hayırlısıyla , yaşlanmaya başladı
Geçenlerde giderken şak diye cam krikosu düştü karadolapta totale giderken
Orada bir kaç fotosunu çekmiştim , dönüşte soğukta cam açık gelmek hiç hoş değildi
Bu arada kapı içleride emsallerine göre süper sağlıklı pas başlangıcı v.s yok içerde sevindim(görüntülerdekiler pas değil kir bu arada)
Artık ıvır zıvır ne varsa poşetleyip sökmeye başladım , olmuyor böyle resmen millet gelsin alsın diye koyuyormuşuz gibi oluyor , kapalı otoparkta yok kısacası bu sevdadan vazgeçtim artık,ağzımızın payını aldık açıkçası...
şimdilik tanesi 1 liradan tofaş armalarını alıp taktım hemen ; çok pahalıymış yahu bu armalar
Öncelikle tamamen standarta döndürüp sonrasında eski armalar v.s gibi pahada ağır değil hafif ; görüntüde ağır nesnelere yöneleceğim sanırım , nitekim boranın işlerde bitti artık... Etiket bitti apache style takılıcaz sanırım artık
Yavaştan sağını solunu soymaya başladım aksesuar tesisat v.s olarak yaza doğru şak diye ani bir kararla satılmazsa bir şeyler düşüneceğiz artıkSatmayada kıyılmıyor merete birdaha böyle temiz apaçi aracı bulunmaz
![]()
Ne acıdır ki 30 ağustosta öyleymiş
Şu an 60000kmye girdi ve almaya niyetlenen birine arabayı götürürken bir minibüsçü duran trafikte sol çamurluktan geldi vurdu , şimdi soldan vuruğu var ufaktan yaptırmadım daha duruyor öylece , millet yine orjinal diyor ama ne bileyim 11 sene ip gibi dursun biri gelsin duran trafikte yandan vursun iş değil
Birde bakmaya gelecek olan şahıs gelmedi buyur burdan yak![]()
Gaspta ölen rahmetli taksici bir arkadaşım vardı. Ölünün ardından konuşmak gibi olmasın ama lakablı Hırsız İrfan'dı. Tonla para verip aldığı arma kadar bir o kadarda araklamışlığı vardı. Birgün bilmemne arması için o armanın orjinal takılı olduğu aracı 2 saat takip etmiş evin önünde operasyon yapmıştı. CMS40 Jantlarda böyle çelenkli bişileri vardı şimdikiler gibi etiket değil orjinaldi akşam eve giderken alyan anahtar ile söküp eve çıkartırdı. Peh peh eskiden yapıyorlardı insanlar bu araçları. Hiç anlamadım, ilgi duymadım, mantıklı gelmedi ama insanların ciddi olarak uğraşmalarını görünce saygı duymadan edemiyor insan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Benimkinide bu zihniyette insanlar indiriyordu garanti
bir gün balkonda otururken gözümün önünde mahallede iki tur atıp sisleri sökmeye çalışanları gördüm , diğeride armalara asılıyordu , zor kaçırttım ... Ama haydan gelen huya gidermiş kimsenin yaptığı kimseye kalmaz tabi bu dünyada
ama ben artık vazgeçtim pes diyorum
çok çok daha az maliyetle daha güzel bir görüntü yakalanabilir demek zorundayım artık
logosuz panjur , doğan plakalık , 15 jant tamam işte apaçi stlyle oldu
aynalarla obeni satsam masraf çıktı demektir![]()
araba temiz okeyde ben aksesuarları hic begenmedim bizim bursada bunlara dolmuş gibi yapmısın derler![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
maaşallah burak aracın onnumara zaten soylenecek bir şey yok
etiket hiç bana göre değil ama çok severim
etiketçilere ayrı bir saygım var
bence piyasada onlar kadar aracına değer veren onlar kadar titiz yoktur bence
çokta istiyorumki benım arabamı da etiketçi birisi alsın kıymetini bilsin
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Metin artık bana saydı duymana gerek kalmadı![]()
![]()
Gördüğün üzere istifa ettim
Valla elimden geldiği kadar bakmaya devam edeceğim ama
standart halinde bir işe girersem yükte hafif pahada ağır işler olmayacak bu sefer
İnşallah senin araçta hayırlısıyla değerini bilen birine gider , senin araçta tam maşallahlık
o zaman degisir o kültürün iyi bir örneği başarılı
bizde etiket farklıdır
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
kelimeye takılıp kalmayın zaten herkes heryerde bir şey diyor
Benimde son güncellediğimde anlatmaya çalışıtığım olmuyor artık hevesim kalmadı pes ettim
Son güncel fotolarda
hella sis ; bosch oben ; bmw e24 ayna haricinde bir şey kalmadı aslında onlarıda sökeceğim
ama sislerin içi boş kalacak o yüzden bekliyorum şimdilik birde diğer aracın işleri yeni bitti soluklanayım biraz![]()
Yanlız oldschool falan hikayeymiş bu topic sayesinde anladımBenim hiç bilmediğim bir kavramdı açıkçası. Sahibindene etiket yazdım, acayip parçalar acayip fiyatlarda ve eski olması sanki değerini arttırmış. Zehiri alan bir daha kurtulamıyor sanırım
Aklıma gelmişken bir taksi görmüştüm 5 sene önce falan, stoplarına bir sis farı kadar daha eklemişti, kare plaka takmıştı, cadillac armaları falan. O zaman anlamalıydım bu hastalığı =)
916 V6 Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)