bence hiç methanola girme gerek yok suan için..sana faydası olmayacaktır.. senkroları değiştir dahada keyifli olucaktır.
Printable View
bence hiç methanola girme gerek yok suan için..sana faydası olmayacaktır.. senkroları değiştir dahada keyifli olucaktır.
senkrolarda sende abi...asılamadım daha adam akıllı :D neyse ufak işimizi halledelim senle sonra onlara girişirz.. :D
aynen o patinaj olayı çok acaip hadadadadadada... 3 atıosun hafif bi cıyaklama sonra Sapla saplayabildiğine :D :D :D :D
hayırlı olsun özgür allah kaza bela vermesın artık euro floranın ordan gecerken vtec ini izleyeceğim :)
Barışla Konustuk ikimizinde radyatörleri cocuk pipisi kadar :D :D :D ...büyük radyatör takcaz arabalara ***** insan hızı değerinin üstünde seyrediorz
hayırlı olsun kardeşim
Eger alican isterse siz deneyin kanka merakin gitmis olur :) tesekkurler arkadaslar
yok be kanka.
Kanka şuan arabada okadar abuk bi mod varkı.
Orjinal filtre
Orjinal Header
51 lik komple düz boru 60 lık carbon egsoz.
Sanırım haftasonu orta susturucuyu takacağım.
Bide vtec jantlarını takıp konilere en alta almak istiyorum düşsün biraz.
Arabanın yürümesinin değiştiğini taki filtreyi sökünce anladım. Yavaşladı lan arabam bir süreliğine tabi :)
kanka yakında fena hızlanıcak ama..:)
cuflatma işi daha sonraya kaldı suan için onu dusunmuyorum hele bir arabam cıksın şöle biraz bineyimde:)
proje ile ilgili resimler bekliyoruz :)
Cenk'le en son görüşmemizde araca gidip durumuna bakıcaktı ama yazmamış :) Son durum nedir aracın? Turbo yada Atmosferik hangisi olacaksa Hayırlısı olur inşallah ;)
atmosferik olarak devam ediyoruz..araca yarın baslanıcak parçaların toplarlanması biraz uzun surdu.:)