Valla ne desem biiyorum elinize emeginize saglil cok guzel gorunuyor:) boyananla boyanmayan arasinda daglar kadar fark var cok teaekkurler. Arda eline saglik:)
Printable View
Valla ne desem biiyorum elinize emeginize saglil cok guzel gorunuyor:) boyananla boyanmayan arasinda daglar kadar fark var cok teaekkurler. Arda eline saglik:)
valla beğendiğine sevindim, ama canlı çok farklı ve güzel duruyor elimden geldiği kadar güzel çekmye çalışsamda basit tel çekimi sonuçda :)
aynı boyama işlemini kendimde yaptırdım 5-6 aydır sorunsuz kullanıyorum çok temiz gözüküyor , umarım herşey dilediğiniz gibi olur.
amannn tırrrttt :D
ahauhaua kıskanıyorum plss :D
ben arabamı özledim yaww :(
alican azcik binim :D arada degisiriz sorun olmaz
abi makina benimkisi:)
sagol yigitcim az kaldi cok sukur:D
demek hararet yapar mayk sen gorursun afrmi artik widebandim var kankam saolsun ahuaiu
kanka senden video bekliyoruz hala makunanin sesini hala duyamadik:D
tekrardan saol arda cok begendim aldigimizda ne haldeydi simdi boncuk gibi oldu masallah:)
Valla ellerinize sağlık boyayı sanırım Arda yaptı o konudaki uzmanlığını biliyorum güveniyorum :) çokta güzel olmuş ellerine sağlık kardeşim bitiyo taze taze vtec inş.
hasan bitanesin yaa senin çayların olunca bi de gömlek cilan :hahaha: ayrı bi güzel oluyo
hain insan sen gelme zaten sana da sürpriz olacak
aaaaa boyamışlar :D unuttum söylemeyi :cool: kazım abi farkı diyelim
http://img44.imageshack.us/img44/9210/konio.jpg
bunlar da takılmışlar
kanka cuma akşamı geliyorum yarın sabahtanda telleşelim haberlerim var :D
Sabah kadar sınırsız çay kahve servisi tabi :) Gömlek cilasındada kitap yazacam az kaldı :) jetli jetsiz :D
ankara sanayi çalişio valla maşallah :D
Su arabanın dısından bi fotografı yokmudur yahu?
Yavuzum disinda suan birey yok cf kaputum ve lipimi takim cekicem:D
Abi bende merak ettim yayları felan yarın bakayım bende :)
özgür abi bitir artık görelim şu meşhur arabayı :D