Çok güzel olmuş abi:icon_tup:
Printable View
Çok güzel olmuş abi:icon_tup:
masallah canavara ilk kez bu rengi goruorum guzel durmus ama acıl on tamponun boyaya ıhtıyacı war gıbı duruo sanırım...
masallahi var araba daha diri ve guzel duruyo canlida. semtte gormustum sanirim aydin uni nin orda aksam akinla konusuyodun =) asker gonderiyoduk bizde bayramdan once..
başkan maşallah çok güzel olmuş eline sağlık ama ibreler biraz daha iyi yapılabilirse eğer çok daha kaliteli olur bende..
kadran cok guzel olmus...
Maşallah Usta Tampon Kötü duruyo bi onuda Hallettirirsen Gayet perFeckt kazasız belasız
kadran cubukları için ne marka nasıl bir kalem kullandın?
dün gittim kırtasiyeye kararsız kaldım kırmızı cd kalemimi fosforlu kalemmi keçeli kalemmi :S
okul tahta kalemı:)
Beyaz tahta kalemi o zaman:):)
sen bilirsin ömercım:) 2 dakkalık iş:)
bencede takma
Sat aldığın paraya, o paraya varya çok harika şeyler yaparsın derim:)(Tabii benim fikrim, baskı oluşturuyor gibi olduk biraz ama:D)
tüm forum üstüme gelse vazgeçmem o kit 1 günlük bile olsa takılıcak :)
neyse konuyu hiç etmiyelim :D
olum konuyu p.. ettınız:)
canım cıktı yapana kadar sökmesı cok zormus :)ampullerını ıptal edıp beyaz serıt ledımızı döşedım:)
http://i48.tinypic.com/ftphxh.jpg
Resimleri göremiyorum iş yerinden, Spoileri takmadın dimi daha :) Far konusuna el atmadan önce bi haber verseydin ya, İlginç fikirlerim ve el becerilerimle yardımım dokunurdu belki :)
Fotoyu göremeyince; Bide şerit led lafı geçince, dedim Doğan görünümlü şahin hesabı farlara led şeritmi yaptın dicektim :D
Gerçi yapmazsın sen öyle şeyler ;) Spoiler için heyecanla bekliyorum bilgine ;)
maşallah çok güzel. sakın 99 tampon yapmayın 98 tampon çok güzel tamamlıyor aracı...
Isıklandırma muhtesem olmus.
bende mavi düşünüyorum ac'lerime uyar :)
bu arada bencede 99 görünüm yapma 98 daha güzel duruyor imkanım olsa bende 98e ceviricem yada gel keselim tamponları senin alt bana benm alt sana :D:D
ne biçim araç bu yaw :D nazar değmesin diye böle söledim gökhanım...
hayırlı olsun tamponun bakeym:D