:D:D:D:D orasını ben bilmem beni kovalıyamıyoo amma :D :hahaha::hahaha:
Printable View
sanalda değil yollarda konuşurum;):D:D:D
hahaha harbiden mi dostum sanalda konuşmam hee tamam :D
bunu unutma hemen çıkalım otobana abonesi olmuşsun rolling gecelerinin :D
VTI eki hangisi ? Bu Early modellerin VTI eki mi var acaba :confused: şuan bu aracın üzerindeki Mugen. Type R da değil + Type R 'la alakası yok :D Hala Type R lip diyenler var.
Ayrıca Laguna Lip konusunda ben de katılıyorum ve arka lip çok da iyi değil bence :rolleyes:
son olarak, panjurun içine honda logosu koyarsanız daha hoş gözükebilir :icon_tup:
öndeki ek benim bildiğim kadarıyla mügen ek almak istediğim görüntü buydu ve şu anda gözüme hoş geliyor arka ek konusunda aynı düşünce içerisindeyim laguna lip pek hoşuma gitmiyor panjur içinse kendi projem var orjinaliyle oynuyorum bişiler çıkacak kimsede olmuyan biterse onuda takıp yayınlıyacam yorumunuz için teşekkür ederim :icon_tup:
bekleyelim bakalım :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
yok yok yanlış anladınız, ben VTI 'ların ayrı bir ekinin olmadığını söylüyorum. EJ9, EK1 'lerin nasılsa VTI 'ın da öyle biliyorum, sadece tampon yani. Bu Early Modellerde sadece Si-R II ve Type R 'da lip var. Bunların haricindeki makyajsız civicler sadece tampondan oluşuyor. :)
Edit: Late modellerin, yani makyajlı kasaların Ekini diyorsanız o ayrı tabi :o Ben makyajsızların kasaların zannettim. kusura bakmayın.