Maşallah... Kazasız belasız... tatlı bi compact olmuşş..
Printable View
Maşallah... Kazasız belasız... tatlı bi compact olmuşş..
masallah guzel bi compact,hic ci tamponu vs. dusundunuzmu?compactlar hep benziyor birbirlerine diger bmw parcalarida kullanilabilir aslinda ufak islemlerle :)
http://i2.photobucket.com/albums/y48...nce/compfl.jpg
maşallah kardeşime boncuk gıbı yaptınmı =)
Teşekkür ederim arkdaşlar
softtunecuyuz biz :D dediğin işlemler kötü fkir değil ama bana göre değil onları yapmak yerine biraz sıkıp ci almak tercihim olur..He Allah korusun kafadan patlarsak düşünülebilir :D
hehehe yaptıkmı bab.eyv :D
maşallah elıne saglık
çok hoş mahş kazasız belasız :)
Maşallah Serkanım Allah nazarlardan saklasın :)
bende forumlardan incelediğim kadarıyla biraz kesip biçilmesi gerektiğini biliyorum ama razıyım aslında.. orjinalinin yerini tutmaz tabi ama sürekli CD yapmaktan da daraldım MP3 istiyorum artık:icon_wack keşke kalıbını alsanız çerçevenin ilk müşteriniz ben olurdum;)
maşallah çok tatlı olmuş ufak dokunuşlarla. Allah kaza bela vermesin.
maaşallah araç çok asi duruyor kazasız belasız :icon_tup:
Teşekkürler Arkadaşlar eksik olmayın :)
beni tanıyan bilir çok kılımdır araba konusunda :D emin ol geri dönüşü olmayan zarar verebilcek birşey olsa yapmazdım..biraz uğraştırıyorr titizlikle yapılması gereken bir işlem ama sonucuna değer :)cd devri kapandı SD karta devam :Dözendirim braz hehe
Serkan cok güzel kazasız belasız bin işallah.
bbs ch istio
Maşaallah. Özellikle içi çok harika görünüyor:)
cık yok yok hala sewmiyorum bu kasayı serkan biraz daha uğraş bakalım...
şaka bi yana yaptıklarını takdir ediyorum ve kazasız belasız sürüşler diliyorum...
çok güzel maşallah neresi beğinilmesin güle güle kullan.
Valla aldırıcam galiba seneye bunlardan, çok güzel yaa:eek: Koltuklar neyin koltuğu acaba??
çok güzel olmuş serkan, kazasız belasız kullan. :icon_tup: