puahaha ne gunlerdi haa
Printable View
puahaha ne gunlerdi haa
Cenk hayırlı olsun balım...Çatara patara gazlaman dileğiyle :)
Kanka video bekliyoruz:)
vay vay vay broma bak be :D hayırlı olsun kazasız belasız sorunsuz inşallah kanka çok sevindim valla bu arada dün gece teke yi bıraktım angaraya bende :D şölee bi deneriz oralarda :D
Eyvallah fırat çok sağol dostum.. :icon_tup:
Kanka valla geliyosunuz gidiosunuz bi denk gelemedik biz nedense :soru: tekede cikar insallah bir an önce görmek duymak istiyoruz artık :icon_tup: çok teşekkür ederim :)
ehehe insallah ekleriz yakında 1-2 video ;)
kanka bu ara çayyolu - konut fenaaaa haberin olsun tatilciler döndü :hahaha: :hahaha:
kazasız belasız binmek nasip olsun.
ara boruları kaçlık yaptınız.????
hayırlı olsun çok güzel olmuş kazasız belasız keyifle bin inşallah hepinizin eline sağlık
Maşallah, Kazasız Belasız..
Aracın Rengi Muhteşem, Yapılan İşler Fevkalade..
Allah Utandırmasın..
Saygılar..
valla bro hep diyoruz bu ara ankara karşıya gidip gelmek gibi bişey oldu bizim için geniş vakitte gidemiyoruz ama hiç oralarda yarım saat bir saat kalıp geri dönüyoruz ama bu sefer uzun uzun gelecez inşallah.
cuma gecesi yola cıkıcaz cumartesi sabah 8 de oradayız inş:D
olm gece 4 te cıakrız 4 saat sonra oradayız..ama araba lazım hacı olmadı trenle gideriz makara olur:D
guzel gunlerde kullan
Cenk Abi konuyu yeni gördüm Sağ olsun Emrah abi daha yapılırken haberini vermişti ama uygulanmış halıni burdan görebildik Umarım istediğin gibi uzun süre sağlıksız sıkıntısız kullanırsın Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan.
Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan
Abilerin Abisi Bundan İyisi Şamda Kayısı Diyelim ve Lafa Girelim :D :D
O '' yay istiyoruuuuummmm !!! ' sesleri taa kayserilere kadar geliyor , bi çözüm bul artıkkk :D
bi de abi panjurdaki H logosunu sökersen çok daha vahşi durur bence :)
güzel çufflamalar , kazasız belasız sürüşler dilerim abicim :)