kanka bosver ii oldu turbo yabancıya gıtmedi yine bizim araba sonuc olarak haksız muyım kuzen ;)
Printable View
tabi canııım cengim kankam ya onun arabası benim arabam:D:D:D
erdem ; hepsi senin suçun :D senin yüzünden iş yerinden izin alırken şöyle bi cümle kurdum
-"ben cuma günü yokum, hanımı hastaneye götürcem baskı balatası değişecek" :D:D:D
baris ; senin benimi oldu mu bugune kadar baris ayipsin vallahi ;) lafi olmaz :D
ahaha seninde emegin büyük haklisin cidden kanka sen olmasaydin kim carpardı benim arka tamponu :hahaha:
devil_berk22 ; çok teşekkür ederim dostum :)
orhan_guney ; vallahi video falan çekmedik ama haftaya bi 5psi videosu çekeriz, ondan sonrada 10psi videosu :)
sen debriyajını basıncını degis kanka martın 20 sinde geri gelicem ankaraya o zaman video fln cekeriz prof. sozum olsun;)kendime mallıgımdan yapamadıklarımı sana yapıcam bu sefer:icon_tup:
:) fena ıcıyor hemde:)
ahaha aklım hep martta *****:D mayısda gelcem kanka tekrar o zaman havalarda duzelir.sana bide kamera sabitleyici vercem handmade :D onunla arsivlik videolar cekcez:cool:
kanka cok zoe valla yaa doktor randevum 20 sinde en erken 18 nde gelebirim malesef:(
kaç basıyor bu ????
maşallah abi :D
10 psı(0.7) ideal:cool::icon_tup:
cenG onuda yapar 1-2 seneye kalmaz kanka merak etme sen
içimde ukte kaldı arkadas binemedim hala şu civice :D