valla bende modaya uydun borbet taktın sandım serkan :D
Printable View
valla bende modaya uydun borbet taktın sandım serkan :D
serkancım çok güzel olmuş, gülegüle kullan, daha iyilerinide kullanman dileğiyle kardeşim...
hayırlı olsun :)
aracı bıraz daha basarsan bu lastıklerde iş görür
Aynen dediğin gibi araba siyah beyaz arasıydı o yüzden sinyalleri siyaha boyamıştık Elimde sıfır sinyalleri var en yakın zamanda takıcam
Teşekkür ederim :icon_tup:
Teşekkürler Ederim Farlarda yakın zamanda değişicek ufak ufak yapıyoruz değişiklikleri :icon_tup:
:) 2003 model Çıksaydı kuş serisi sanırım fabrika çıkışı vericeklerdi CMS 40'ı
Lastikler brigstone ama Malesef yazısız ... :(
Teşekkür Ederim :icon_tup:
aklımızda 330 vardı ama bi türlü bulamadık bize uygununu ya çok payalı ya çok haşat çıktı karşımıza... ve okul açılınca hergün evden işe ordan okula yapacağım için gün içinde bayağa km yapıcam yakıttandan korktugumdan şimdilik bunlarla idare edicez gibi...
Bitane var otobüscü arkadaşımız :D saolsun boyuyo ama bunların yazı sitili boyanmaya çok müsait değil gibi..:beuj:
teşekkürler :icon_tup:
bizim buralardakilerin hepsi anadoluya doğru gitmiş diye sölentiler var belki ondandır ve benimki standart bi şahin, konyaya gidenler yazmışlardı hepsi turbolu çuf çuf edip dönüyo diye söliyorlardı o yüzden benimki biraz farklı :)
Teşekkürler yorumun için.:icon_tup:
kafa arkaya göre biraz basık fotolar detaylı olmadıgından iyilerini çekip koyunca sanırım belli olur bide aileyle biryere gittiğimizde sürtme yapar diye çokda bastırmak istemiyorum ama bakarsın kafamız eser :D yere sereriz..
Turuncu sinyalide şimdi anladım ben içi turuncu yanan dışı beyazlardan bahsediyor sanmıştım arkadaşları :) şimdilik normal şahin sinyallerini takıcam bu işten anlayanlardansın teşekkür ederim :icon_tup:
Lgp zincirini müsait bi anımda çıkaracağım
aynalar aslında o kadar sırıtmıyor ama yogun baskılar var çıkart diye :) Yada kendimiz tek tek uraşıp yapıştırdıgımızdan kıyamıyorz z3 ayna istediğimden bakıcaz ileride onunda durumuna
Teşekkürler yorumun için :icon_tup:
Teşekkürler Said :icon_tup:
Teşekkür Ederim Tarık :icon_tup:
:icon_tup: Teşekkür Ederim
Bende öyle düşünüyordum taktık 17' mak matrixleri ağır geldi araba gitmiyor bide ince yanakları ilk zamanda zaptedemedik çok sendeledi... ilk resimlerini gördüysen orada jantlı hali vardı cms 40 yada borbet takın yorumları yapıldı.
eline sağlık güzel bi şahin yaratmışsın :) ama bu aletlerin ön takımı çok hassas büyük jant takınca ön takımın çok çabuk bozulur canın sıkılır dedi kullananlarda tamircilerde..
Teşekkürler :icon_tup:
Herkesin GERMAN'ı farklıdır diyorm :)
Teşekkürler
Yavuz abi aslında bizde german style diyince aklımıza borbetten önce DRAGGER geliyor... soft bi german style oldu çok sekmeden ilerliyoruz :)
ilerde inşallah daha iyilerini yapıcaz
mustafa abi borbeti düşündük ama çok para istediler ve 13-14'leri doğan L jantı gibi ben çok beğenmiyorum borbetin ufak inçli olanlarını...
Teşekkür ederim :icon_tup:
Serhat abim saolasın Teşekkür ediyorum :icon_tup:
:) Teşekkürler herkesin basma limiti var kullanım açısından bende o limiti geçmek istemiyorum :icon_tup:
maşallah güzel olmuş güle güle kullan lastikli yazı yada lastiklere yazı şart olmuş cms ler çok çıplak kalmış. diğer yapılması gereknleri sen biliyosun zaten. german style konusuna gelince bana çok anımsatmadı daha çok eski paşa günlerini hatırlattı.
inşallah kardeşim hakkında hayırlısı olsun. boşver sen german style,
paşa style devam :D
bence turkısh style ın son noktası olmus...
Hayırlısı olsun. Bu arada photoshoptaki şahin çok hoş durmuş :)
kazasız belasız. Ankarada çakma borbetli şahinleri gördükçe illet oluyorum bu ne güzel sade :)