arac 1964 model alalı 1 gun oldu hemen tadılat ıslerıne basladım sıcagı sıcagına ılk resımler...
arac 1964 model alalı 1 gun oldu hemen tadılat ıslerıne basladım sıcagı sıcagına ılk resımler...
gerçekten yaşına göre çok diri bir araba yapılırsa çok güzel olacağına eminim renk değişikliği düşünüyormusun abi yoksa böyle mi toplayacaksın ?
arabanın senin olduguna inanamıyorumilkkez pejo dışında bişey görüyorum
allah kaza bela vermesin
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sabır para ve emek isteyen bir proje allah kolaylık versin bitince izlemek çok zevkli olur![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Aşamalar bitince çok tatlı bi araç olacağından hiç şüpem yok.Yapan ustaların ellerine sağlık yaptıranında kesesine bereket..
![]()
Serhat dostum n'aptın sen yaw ? Bittım ben bu projeye hatta bende almak istiyorum uzun zamandır ama cesaret edemedim vakit sıkıntısı yüzünden ama sen yeniden gaza getirdin beniAraba güzel ve o yaşa göre çok temiz ama sonunu çok merak ettim
![]()
Hatta seni bu proje yüzünden tebrik ediyorum kardeşim Allah herşeyi gönlünce versin.
Bir araba için ne bukadar yazıldı nede çizildi o bir efsane kitaplar şiirler ve sadece araba için filim bile çevrildi iki defa ve sen doğru yerdesinSAygılar kardeşim.
maşallah... vosa hiç bişey yapma sadece yere yakınlaştır m3 gibi agresif durur.. kolay gelsin..![]()
hayırlı uğurlu olsun benimde kafamdaki proje sende rat style tarzında bişey yapıcaksın sanırım yerde giden tavanında eşyalar falan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)