Allah kolaylık versin kardeşim, B5 güzel tercih oldu...
Printable View
Allah kolaylık versin kardeşim, B5 güzel tercih oldu...
hayırlı olsun, kazasız belasız kullan..
resimler gözükmuyor kazasın belasız :)
hayirli ugurlu olsun.resimler bende gözüküyor
hayırlı ugurlu olsun,kazasız belasız sürüşler...
Hayırlı olsun,kazasız belasız..
Fotolar bende de gözükmüyor..
Olayın başından beri içindeyim, topici en son ben görmüşüm :)
Kazasız belasız tekrardan, güzel araba aldık için rahat olsun ;)
Hadi hayırlı olsun güle güle kullan :)
Hayırlı ugurlu olsun ...
Not: Fotolar acılmıyor bende ... (Mozilla) :)
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah..
Bende zamanında B5 çok aramıştım o yüzden zor bulduğuna şaşırmadım ama aradığın arabadaki kriterleri bilmediğim için yazıyorum BAR plaka hatırladığım kadarıyla Quattro değildi ? Nasıl bir bütçeye göre A4 bakıyordun bilmiyorum ama ben bu arabayı almaya niyetlenmiştim sonra başka bir araba aldığım için vazgeçtim ama hala daha aklımdadır :
http://www.sahibinden.com/doktordan_...XQQdisplayitem
Hem Quattro hemde 180 hplik Sport modelinden ve makyajlı kasa çokta temiz bir araba gerçekten bu siteden biri alsa şu arabayı çok mutlu olurum..
ooo hayirli olsun sevindim senin adina :) Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip eder insallah :)
evet ya neredesin :) bugün A4 üm varsa senin sayende oldu yani..
"Jam da Joker" ya aslında çok ta fazla kriter aramıyorduk, ama yine de düzgün A4 1.8tq çok fazla kalmamış. bar plaka belki başkasında da vardır, yada plaka sahibi önce ön çeker almıştır sonra beğenmeyip 4 çekere geçmiştir :D çünkü plakalar benim bagajdaydı ilk geldiğinde, onu da anlamadım emniyet eski plakayı nie almamışsa..
çoklu "alıntı" yapma nasıl oluyor ? :s
hayırlı olsun..:)
hayırlı olsun :)
Hayirli olsun guzel gunlerde insallah,kazasiz belasiz.
hayırlı olsun :D
tq inanilmaz keyiflifir....BAR a birkac ay once ben niyetlenmistim ancak arkadasimin soyledigine gore hala duzelmeyen birkac arizasi vardi onun icn vazgecmistim.....Umarim simdi hersey normaldir.
Allah kaza bela vermesin.Gule gule kullan,