hayırlı olsun,, ayıp olmazsa kaça aldınız öğrenebilir miyiz? :)
bencede T4 flan olsaymış, uçarmışınız :)
Printable View
hayırlı olsun,, ayıp olmazsa kaça aldınız öğrenebilir miyiz? :)
bencede T4 flan olsaymış, uçarmışınız :)
99 model 1,8 volvo s40 kat iptali yaptığımızda servis ışığı yanarmı?
kat üzerinde sensör varmı?safe mode a girmesinden çekiniyorum.tekirdağda serviste yok *****
bende lipi taktım bide panjuru boyadım siyaha daha bi hoş oldu düşünüyorum bişeyler daha yaptıkca güzel oluor s40lar bi jant oldumu tam oturaklı olur renkten kaybedio bizimki senin arac daha diri renk olarakta daha hoş
http://img10.imageshack.us/img10/8748/100121162313.jpg
Sizinki kaç HP?. Bizde de 2001 modeli var, 1.8. 120HP. Düz yolda kaptırdın mı iyi gidiyorda yokuş yukarı çıkarken gazdan ayağını çekip tekrar bastın mı eşşek ölüsü gibi oluyor:D
niye canım seninkide iyi,lip yakışmış.yıkanmış paklanmış olduğundan öyle duruyo benimki:)
2000 senesinde 1,8lerde ufak değişiklikler var motorda.bizim 1,8in kodu b4184s1 iken sizinki b4184s2 olarak geçiyor.115 hp olmalı bizde ki
kat iptali ile biraz belki açarız diyorum ama sensör ve arıza ilede uğraşmak istemiyorum
valla bizimki otomatik olduğu için hertürlü hızlanmada ağır:Dyokuş aşağı güzel gidiyo ama:)
Yokuş aşağı maşallahları var:D. Birde kasa olarak biraz hafif bir araç:)
tampon sinyallerine bayılıyorum. kazasız belasız inş. maşallah
Bir zamanlar bizde kullanmıştık Kazasız belasız...
sağolun arkadaşlar.hafta içi rotil,z rotu,aks körüklerini de değiştirdimmi tam olucak:)
Kazasız iyi günlerde kullanman dilegiyle...
yarın arabanın ön takım ile ilgilenicem .
aks körükleri,rotiller,z rotlar,viraj çubuğu değişecek.toplam 250lira.çok fazla gelmedi bana fiyat olarak yani denilenlere göre daha fazla bekliyordum
maşallah kazasız belasız burak abi. :)
Maşallah kazasız belasız :) Bendede 2003 1.6 110hp olanlardan var hantalmı hantal bu kadar nazlı bir arabaya daha önce hiç binmemiştim :D
sağolun:)
volvoda performans turboyla başlar:D
hayırlı olsun =)