hep güzeldi yine güzel masallah
Printable View
hep güzeldi yine güzel masallah
stoplar hariç on numara vallahi,,gel sunları jdm yapalım bende ledlileri sokucem :)
daha güzeli daha temizi yok! bu si nin duruşu, gidişi, havası bambaşka ;)
maşallah gerçektende can yakıcı bi Sİ kazasız belasız kardeşim. bu arada fotolardaki sarı 106 da çok temiz ve tatlı duruyo =) tekrardan maşallah
Maşallah çok güzel ;)
kazasız belasız işallah.
massallah cok guzel duruyor :)
aglatıyor.. kazasız belasız
araçların hepsi eminim bu kadar güzeldirler fakat resimlerin prof. çekimleri araçları X2 daha güzel gösteriyor maaşallah diyorum...
MAho Tek Kelime 10 numara olmuş kardesım..
Emeğe saygıı...
Greçekten güzell olmuşşş kazasız cezasızz :)))
bu aracın herşeyinden çok rengi hoşuma gidiyor. 16lıklar dısında yol tutuşu etkileyecek neler var aracta ? bende 16lık koydum 5lik yay koydum ama virajlarda güvenemiyorum ne zaman arkanın kopacagını daha çözemedim yeni aldıgım için. arkası koptugunda da sanki bi daha toplanmayacak gibi geliyor bana :S
Süspansiyon olarak benden önceki sahibinin yaptıkları dışında birşey yapma gereği duymadım çünkü kullanımı virajlarda gerçekten çok tatlı şu anda ;) sert virajlara yüksek hızlarda girdiğimde bile küçük kontralarla toparlayabiliyorum ;)
Üstündekiler;
16 inch König Traffic , sertleştirilmiş orjinal amortisörler, Eibach pro kit yay takımı, Skunk2 C-Pillar bar , Rear Lower tie bar olarak yazabilirim sana..
MaŞallah cok fena duruyor.ALLAH kaza bela vermesinn.
muhteşem duruyor muhteşem mahş :) yalnız stopları olmamış sanki :)
Skunk2 C-Pillar bar , Rear Lower tie bar eksiklerim ortaya çıktı teşekkür ederim :)