-
Alıntı:
for JDM Nickli Üyeden Alıntı
Güzel güzel plaka bozuyo ama hala :)
-
Beyaz 306 çok güzel ya. Bir tek beyaz 306gti ları seviyorum desem yalan olmaz. Maşallah.
-
Kazasız belasız.. Beyaz ayrı güzel duruyo..
-
Jantları orjinal rengine çevirmen isabet olmuş...Böyle çok daha güzel..(bence)
-
Alıntı:
-ER- Nickli Üyeden Alıntı
Güzel güzel plaka bozuyo ama hala :)
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Beyaz 306 çok güzel ya. Bir tek beyaz 306gti ları seviyorum desem yalan olmaz. Maşallah.
Alıntı:
se®k@n Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız.. Beyaz ayrı güzel duruyo..
Alıntı:
Demir Nickli Üyeden Alıntı
Jantları orjinal rengine çevirmen isabet olmuş...Böyle çok daha güzel..(bence)
çok teşekkürler hepinize sağolun:)Zamanım olsa bir tek plaka kaldı
-
Dedemizi ziyaretten sonra ayaküstü telefonla çektim artık:):)
http://img339.imageshack.us/img339/1074/30909759.jpg
-
maşşallah sade ve güzel olmuş..jantlar rengi de iyi olmuş..
-
Alıntı:
erayakar Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah sade ve güzel olmuş..jantlar rengi de iyi olmuş..
Saol kardeşim eksik olma:icon_tup:
-
-
Alıntı:
okangt Nickli Üyeden Alıntı
güzel araç maşallah
saol kardeşim:icon_tup:
-
Aracı bılıyorum zaten bız vtec2,iesle falan rollıng yaparken yanımızdan uzayıp gidiyordu:D.
Maaşallah Cumhur kazasız belasız çok diri çok temiz bir Gtı :), böyle bakımlı gtı'lar kaldığını görmek çok güzel :) nazar değmesin..
-
maşallah çok sıkı bir gti. sakın angelle ledliyle bozmayın bu orjinalliği. bu arada sağ farın altında tamponla arasında biraz boşluk var. tam oturmamış mı acaba tampon ?
-
beyaz olsun 306 gti olsun 10 milyar fazla olsun :D
kazasız belasız ;)
-
Alıntı:
ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı
Aracı bılıyorum zaten bız vtec2,iesle falan rollıng yaparken yanımızdan uzayıp gidiyordu:D.
Maaşallah Cumhur kazasız belasız çok diri çok temiz bir Gtı :), böyle bakımlı gtı'lar kaldığını görmek çok güzel :) nazar değmesin..
saol kardeşim benim yaşatmaya çalışıyoruz.hepimizinkine nazar değmesin:icon_tup:
-
Alıntı:
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok sıkı bir gti. sakın angelle ledliyle bozmayın bu orjinalliği. bu arada sağ farın altında tamponla arasında biraz boşluk var. tam oturmamış mı acaba tampon ?
saol kardeşim.hiç bir parçasını ellemem ellettirmemde:Dtampon aralığı ise 1 ay kadar önce kasise temas ettirdim cartladı hafif.içim dışıma çıktı zaten.çıkmış yerinden.baştan el atıcam ona vaktim olduğunda:icon_tup:
Alıntı:
zazatuning Nickli Üyeden Alıntı
beyaz olsun 306 gti olsun 10 milyar fazla olsun :D
kazasız belasız ;)
teşekkürler saolasın:):)
-
yağmurun yağdıgı gün pis hali ile çekeyim dedim.buraya az yağmur yağdığı için:)
http://img263.imageshack.us/img263/9540/39825605.jpg
-
boyle bi efsanenin olabilecek en guzel halidir herhalde
kazasiz belasiz
galiba orj. bi GTI seviosunuz
-
yaa abi plakaları ben bastırıyım hediyem olsun sen orda mühürlettir :D
artık bi plaka yaptır ve şu arabayı en karizmatik göstericek kadar yani 5 cm bas :)
bizdede var 306 5 cm basık çok tatlı duruo senin araba gibi oda orjin filtre egzoz(egzoz sistemi orjin tabi)bi ses sistemi bi de yay var arabada + bonus yağmur suyunu tanımayan bi araç ve boyasız :D
dediğim gibi 5 cm lik yay koy abi bi de plaka bastır tadından yenmez tekrardan kazasız belasız
-
Alıntı:
aleeco Nickli Üyeden Alıntı
boyle bi efsanenin olabilecek en guzel halidir herhalde
kazasiz belasiz
galiba orj. bi GTI seviosunuz
çok teşekkürler kardeşim saolasın.orjinal herzaman güzeldir:rolleyes::icon_tup:
-
Alıntı:
yaa abi plakaları ben bastırıyım hediyem olsun sen orda mühürlettir :D
artık bi plaka yaptır ve şu arabayı en karizmatik göstericek kadar yani 5 cm bas :)
bizdede var 306 5 cm basık çok tatlı duruo senin araba gibi oda orjin filtre egzoz(egzoz sistemi orjin tabi)bi ses sistemi bi de yay var arabada + bonus yağmur suyunu tanımayan bi araç ve boyasız :D
dediğim gibi 5 cm lik yay koy abi bi de plaka bastır tadından yenmez tekrardan kazasız belasız
hiç vaktim yok kardeşim ya.foruma bile telefondan giriyorum.benim orjinal egsozumda duruyor ama biraz ses fena değil:)şu anda 3.5cm var.antalyanın yolları daha 5cm'e göre değil malesef.içim acıyor çünkü.5cm tabikide güzel durur ama işte:icon_tup:teşekkürler
-
Alıntı:
for JDM Nickli Üyeden Alıntı
hiç vaktim yok kardeşim ya.foruma bile telefondan giriyorum.benim orjinal egsozumda duruyor ama biraz ses fena değil:)şu anda 3.5cm var.antalyanın yolları daha 5cm'e göre değil malesef.içim acıyor çünkü.5cm tabikide güzel durur ama işte:icon_tup:teşekkürler
tabi yolun durumuda var doğru bizde başka bir 306 vardı oda 98 model maviydi onu 6 cm bastık biz tümsekten geçerken davlumbazları illaki sürtüyoduk :D ama tabi antalya yolları bilinmez inş. yollar düzelince 5 cm li halinide görürüz
-
Alıntı:
tabi yolun durumuda var doğru bizde başka bir 306 vardı oda 98 model maviydi onu 6 cm bastık biz tümsekten geçerken davlumbazları illaki sürtüyoduk :D ama tabi antalya yolları bilinmez inş. yollar düzelince 5 cm li halinide görürüz
inş.:icon_tup:
-
orjinal beyaz cok tatli ön tampon lip siyah olsa mat tampondaki boslukta goze batiyo hertarafi duzgun olunca o kücük detaylar goze batiyo ister istemez.bendekide ayni kirmizi 99 full orjinal.far yok stop yok xenon yok eksozu ustunde kat iptal degil orjinal filitresi ustunde:)sadece yay cam filmi ve kule gergisi var.
-
Alıntı:
Can Job Nickli Üyeden Alıntı
uyumlu 1 arac :D super
teşekkürler saol:icon_tup:
-
Alıntı:
306gti Nickli Üyeden Alıntı
orjinal beyaz cok tatli ön tampon lip siyah olsa mat tampondaki boslukta goze batiyo hertarafi duzgun olunca o kücük detaylar goze batiyo ister istemez.bendekide ayni kirmizi 99 full orjinal.far yok stop yok xenon yok eksozu ustunde kat iptal degil orjinal filitresi ustunde:)sadece yay cam filmi ve kule gergisi var.
tamponun oturması lazım işte.bir türlü el atamadım vaktim yok dediğim gibi.teşrkkürler:icon_tup:
-
Maşallah kazasız belasız..Güzel araç..
-
Süpper araba kocaman maşallah allah kaza bela vermesin
-
Alıntı:
megapol Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız..Güzel araç..
teşekkürler:icon_tup:
Alıntı:
ADMISE R1 Nickli Üyeden Alıntı
Süpper araba kocaman maşallah allah kaza bela vermesin
Eyvallah sağolasın:):)
-
gördüğüm en şık pug306..gidişi nasıl merak ediyorum ankarada olsan bi denemek isterdim..
-
teşekkürler saolasın.gidişi hakkında yorum yaparsam denemiyolar:D
-
olsun burda olsan bi görmek isterdim benim araç nası gidicek yanında =)
-
Çok güzel bir araç maşallah kazasız belasız günlerde kullan.
-
Alıntı:
erkan.dinkcier Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir araç maşallah kazasız belasız günlerde kullan.
teşekkürler saolasın:icon_tup:
-
Mangalda tuneli buldum yapıştım.telefonla bukadar artık
-
-
Ya bayılıyorumbu makineye çok düzgün duruyor maşallah 41 kere ;)
Nazar değmesin böyle Gti'lar görünce aşkm depreşiyor :D
Plakalarını yeniletip takarsan öf diyorum :) Plakalar bozuyor aracı ;)
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
aracınıza maşallahhh
eyvallah sağolasın:)
Alıntı:
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı
Ya bayılıyorumbu makineye çok düzgün duruyor maşallah 41 kere ;)
Nazar değmesin böyle Gti'lar görünce aşkm depreşiyor :D
Plakalarını yeniletip takarsan öf diyorum :) Plakalar bozuyor aracı ;)
Çok saol kardeşim eksik olma..Sen ben böyle kalmalarını sağlıyoruz işte.
Plakaları değiştirmeyi düşünüyodum ama nazarı olarak sayıyorum artık bakalım.tekrardan saolasın:):)
-
Alıntı:
som306 Nickli Üyeden Alıntı
eyvallah sağolasın:)
Çok saol kardeşim eksik olma..Sen ben böyle kalmalarını sağlıyoruz işte.
Plakaları değiştirmeyi düşünüyodum ama nazarı olarak sayıyorum artık bakalım.tekrardan saolasın:):)
Aynı şeyi ben düşündüm acaba nazarlık mı diyerek :)
Aracı bozuyorlar derken araç o kadar düzgünki kalkıp plakalığa takılıyor insna :D :D
-
Alıntı:
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı
Aynı şeyi ben düşündüm acaba nazarlık mı diyerek :)
Aracı bozuyorlar derken araç o kadar düzgünki kalkıp plakalığa takılıyor insna :D :D
evyallah Allah razı olsun..
-
buna bi far karartma bi de lip i değiştirip laguna lip koysak veya orjinal lip i siyaha boyasak o zaman süper olur :) abi artık plakaların zamanı geldi yaaaa değiştir şunları gözünü seviyim :D