-
yağmurun yağdıgı gün pis hali ile çekeyim dedim.buraya az yağmur yağdığı için:)
http://img263.imageshack.us/img263/9540/39825605.jpg
-
boyle bi efsanenin olabilecek en guzel halidir herhalde
kazasiz belasiz
galiba orj. bi GTI seviosunuz
-
yaa abi plakaları ben bastırıyım hediyem olsun sen orda mühürlettir :D
artık bi plaka yaptır ve şu arabayı en karizmatik göstericek kadar yani 5 cm bas :)
bizdede var 306 5 cm basık çok tatlı duruo senin araba gibi oda orjin filtre egzoz(egzoz sistemi orjin tabi)bi ses sistemi bi de yay var arabada + bonus yağmur suyunu tanımayan bi araç ve boyasız :D
dediğim gibi 5 cm lik yay koy abi bi de plaka bastır tadından yenmez tekrardan kazasız belasız
-
Alıntı:
aleeco Nickli Üyeden Alıntı
boyle bi efsanenin olabilecek en guzel halidir herhalde
kazasiz belasiz
galiba orj. bi GTI seviosunuz
çok teşekkürler kardeşim saolasın.orjinal herzaman güzeldir:rolleyes::icon_tup:
-
Alıntı:
zazatuning Nickli Üyeden Alıntı
yaa abi plakaları ben bastırıyım hediyem olsun sen orda mühürlettir :D
artık bi plaka yaptır ve şu arabayı en karizmatik göstericek kadar yani 5 cm bas :)
bizdede var 306 5 cm basık çok tatlı duruo senin araba gibi oda orjin filtre egzoz(egzoz sistemi orjin tabi)bi ses sistemi bi de yay var arabada + bonus yağmur suyunu tanımayan bi araç ve boyasız :D
dediğim gibi 5 cm lik yay koy abi bi de plaka bastır tadından yenmez tekrardan kazasız belasız
hiç vaktim yok kardeşim ya.foruma bile telefondan giriyorum.benim orjinal egsozumda duruyor ama biraz ses fena değil:)şu anda 3.5cm var.antalyanın yolları daha 5cm'e göre değil malesef.içim acıyor çünkü.5cm tabikide güzel durur ama işte:icon_tup:teşekkürler
-
Alıntı:
for JDM Nickli Üyeden Alıntı
hiç vaktim yok kardeşim ya.foruma bile telefondan giriyorum.benim orjinal egsozumda duruyor ama biraz ses fena değil:)şu anda 3.5cm var.antalyanın yolları daha 5cm'e göre değil malesef.içim acıyor çünkü.5cm tabikide güzel durur ama işte:icon_tup:teşekkürler
tabi yolun durumuda var doğru bizde başka bir 306 vardı oda 98 model maviydi onu 6 cm bastık biz tümsekten geçerken davlumbazları illaki sürtüyoduk :D ama tabi antalya yolları bilinmez inş. yollar düzelince 5 cm li halinide görürüz
-
Alıntı:
zazatuning Nickli Üyeden Alıntı
tabi yolun durumuda var doğru bizde başka bir 306 vardı oda 98 model maviydi onu 6 cm bastık biz tümsekten geçerken davlumbazları illaki sürtüyoduk :D ama tabi antalya yolları bilinmez inş. yollar düzelince 5 cm li halinide görürüz
inş.:icon_tup:
-
orjinal beyaz cok tatli ön tampon lip siyah olsa mat tampondaki boslukta goze batiyo hertarafi duzgun olunca o kücük detaylar goze batiyo ister istemez.bendekide ayni kirmizi 99 full orjinal.far yok stop yok xenon yok eksozu ustunde kat iptal degil orjinal filitresi ustunde:)sadece yay cam filmi ve kule gergisi var.
-
Alıntı:
Can Job Nickli Üyeden Alıntı
uyumlu 1 arac :D super
teşekkürler saol:icon_tup:
-
Alıntı:
306gti Nickli Üyeden Alıntı
orjinal beyaz cok tatli ön tampon lip siyah olsa mat tampondaki boslukta goze batiyo hertarafi duzgun olunca o kücük detaylar goze batiyo ister istemez.bendekide ayni kirmizi 99 full orjinal.far yok stop yok xenon yok eksozu ustunde kat iptal degil orjinal filitresi ustunde:)sadece yay cam filmi ve kule gergisi var.
tamponun oturması lazım işte.bir türlü el atamadım vaktim yok dediğim gibi.teşrkkürler:icon_tup:
-
Maşallah kazasız belasız..Güzel araç..
-
Süpper araba kocaman maşallah allah kaza bela vermesin
-
Alıntı:
megapol Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız..Güzel araç..
teşekkürler:icon_tup:
Alıntı:
ADMISE R1 Nickli Üyeden Alıntı
Süpper araba kocaman maşallah allah kaza bela vermesin
Eyvallah sağolasın:):)
-
gördüğüm en şık pug306..gidişi nasıl merak ediyorum ankarada olsan bi denemek isterdim..
-
teşekkürler saolasın.gidişi hakkında yorum yaparsam denemiyolar:D
-
olsun burda olsan bi görmek isterdim benim araç nası gidicek yanında =)
-
Çok güzel bir araç maşallah kazasız belasız günlerde kullan.
-
Alıntı:
erkan.dinkcier Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir araç maşallah kazasız belasız günlerde kullan.
teşekkürler saolasın:icon_tup:
-
Mangalda tuneli buldum yapıştım.telefonla bukadar artık