Araç farklı... En azından birbirini kopyalayan stiller dışına çıkmasıı bilen birilerini görmek güzel..
Yalnız fotoları biraz daha büyük koyarsanız daha iyi olur hiç açılmazlar...
Printable View
Araç farklı... En azından birbirini kopyalayan stiller dışına çıkmasıı bilen birilerini görmek güzel..
Yalnız fotoları biraz daha büyük koyarsanız daha iyi olur hiç açılmazlar...
güzel yannız rat style deil hoodride die gecio bu tarz :S tavana port bagaj koysan cok güzel gider bence :D
Mustafa öyle beklemekle olmaz o iş. Yurtdışında boyasını komple soyup üzerine işiyorlar paslanması için :D Gayet ciddiyim espri yapmıyorum...
gerçekten çok şık olmuş, ilk açtığımda bu ne dedim ama maşallah : ) ahah bi yandan görecegin tepkiler aklima geliyor ama inanilmaz yakismis, cesaretin için de ayrica kutluyorum :)
ben bagaja fren hidroligi dokerek basliyim ozaman :D
paslanmaya direk etli deniz suyu çok hızlı :)
katılıyorum bu tarzın adı hoodride.
rat style dediginiz yani ratrod wv lerle veya alman arabalarıyla alakalı degildir aslında amerikadan çıkmıştır.bildigim kadarıyla bir hotrod tasarımcısının bir shov için yaptıgı arabasını yarım halde ve sadece astar boyayla götürmesiyle ratrod adını alıp bu tarz çıkmıştır
hoodride
http://images.google.com.tr/images?q...title&resnum=1
ratrod
http://images.google.com.tr/images?c...title&resnum=1
bu arada arabanız gerçekten güzel olmş sanırım pas efektinide boyayla yapmşsınız.
Bence üstte portbagaj arka kelemeği stıckırla donat ... Daha cok ve gercekci şeyler yapılırda kıyar yapabilirmisin bilmiyorum :)
pas farklı bir stil olmuş bence de tek gibi görünüyorsun
modifiyeli bi araba olsa bu kadar ilgi çekmezdik yaw hele sanayide seke seke gezerken :D :D enderim çok değişik bişey oldu güle güle bin kardeşim bayramdan sonra ben de kafayı bascam seke seke gezeriz artıkın :D
herşey güzelde resmin tanesi 1,5 mb!
20 resim 30 mb eder, yaklaşık 10 tane mp3 kadar data var ilk sayfada!!!
Kotalı olanlara allah daha çok kota versin. Kural filan koyalım bu resim sizelarına..
ya sende vtı la 306 gtı yokmuydu:D
çalışkan eklediğin fotoları elimden geldiğince kaçırmıyorum bunuda türkiyede birisi yapmıs sandım sonra çözdümki senin aracınmış..
emeğini ve cesaretini tebrik ederim r(aH)at style ilginç olmuş fiatta keşke elinde bi golf olsaydı onlara daha çok yakısıyor bana göre ve tavana bi port üstünede bi bavul şart ;)
zamanla eklediğin çıkardıgın şeyleri paylaşmanı bekliyorum
maşallah
Maşallahı var.Güzel duruyor.
Bir aralar çok takmıştım bu tarza. :D
Bekleyene kadar canım çıktı :D maaşallah :)
enderim on nuamara oldu ya ama sana allah sabır wersin walla o arabanın içinde zıplaya zıplaya bi hal oldum ya :D