Güzel olmus ;)
Printable View
Güzel olmus ;)
Abi tavsiyelerinin hepsi uygulandı :) Ön taraf piano black fotolarda tozlu pek belli olmadı. Yan çıtalar gövde rengi ve az daha pusuk :) DAha fazlada inmiyo araç 17 40 yanaklarla :( çamurluklara çok işlem lazımmış orjinalliği kalmicak boya vs. o yüzden yaptırmadım.
maşallah..
ön taraf gayet güzel ;)
şık olmuş maşallah...
Masallah, kazasız belasız..
Son hali güzel olmuş Maşallah kazasız belasız
Teşekkürler yorumlarınız için :)
son işlemler dahilinde hoş bir görüntü elde edilmiş,tavanın parlak siyah folyo kaplanırsa şık duracakdır.. yanlız stopları led yapmıssınız siyah transparan kaplatsanız ii duru gibi..
Maaşallah Kazasız Belasız :)
Güzel olmuş :)
sade ve hoş bi araba olmuş ,,,güzel günlerde kullanın ..............
Saolun arkadaşlar yorumlarınız için :)
Şuanda aracın tavana parlak siyah folyolu zaten :) Stopları karartmadım çünkü LED gündüzleri tam kararında yanıyor güneşte. 1 kat bile karartmayı denesem eminim ki ledler belli olmayacak ve bir kazaya sebebiyet verecek çünkü fren lambalarından sinyallere kadar led oldu buda işi tehlikeli yapıyor gündüzleri görünmediğinde. Yorumunuz ve fikirleriniz için tekrar teşekkür ederim :)
Kazasız belasız maşallah :)
Yürü be Brava.....Arac gayet hoş bi bravacı olarak 10 dan 9 :)
on tampon marea tamponu tak daha hoş olur bde aracı bassannn tam olur massalaah temızz ama kazasız blasız kardeş sayılırz ztn :D
Maşallah çok şık olmuş kazasız belasız;)
Çok şık olmuş araç.Aslında buna Marea Elx/Hlx ya da Exclusive tamponu takılırsa daha da güzel olur ön taraf..
Aha konu cortlamış :) Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Şimdilik daha fazla bir değişiklik düşünmüyorum yakıt olarak araç beni çok yorduğu için tüp de sevmediğim için mecburen satılık ilanını verdim satıcam ne yazıkki ilk göz ağrımı :( dizel birşeyler bakınıyorum.
O zaman Abarth'mayan bir GP Multijet 90 bakalım size..=)
Bakalım bakmasınada önce benim aracı bi satalım :) Onu sattıkdan sonra herşey kolay ama ***** bütçe kısıtlı maximum 16 felan :(
Edit : Yarın yeni haliyle daha güzel fotoları eklenicek inşallah :) belirteyim
Çok şık olmuş .
maşallah :D dayi
araca maşşallah 27 ay 106 yı tanır mısınız bordo corolla
biri gider biri gelir abi inşallah daha güzeli gelecek ;)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3763954_n.jpg
edit ( foto eklendi )
Aynen Yiğitcim ama insan ilk göz ağrından zor vazgeçiyor ilk kendime ait aracımdı. Neyse alana hayırlı uğurlu olsun :) biz önümüze bakalım dizel spec :)
Edit : Fotolar 10 numara satmadan 1 gün önce çekildi. Ellerine sağlık yiğitcim.