Saolun arkadaşlar :)
Bu arada başlığı değiştiremedim ama burdan yazayım
GÜNCEL FOTOLAR SAYFA 3 TE
Printable View
Saolun arkadaşlar :)
Bu arada başlığı değiştiremedim ama burdan yazayım
GÜNCEL FOTOLAR SAYFA 3 TE
çok diri duruyor maşallah.bi resimde görmüştüm OZ' racing ince mil mil olan jantlardan koymuşlardı beyaz 17" muhteşem olmuştu.kazasız belasz
Güzel olmus ;)
Abi tavsiyelerinin hepsi uygulandı :) Ön taraf piano black fotolarda tozlu pek belli olmadı. Yan çıtalar gövde rengi ve az daha pusuk :) DAha fazlada inmiyo araç 17 40 yanaklarla :( çamurluklara çok işlem lazımmış orjinalliği kalmicak boya vs. o yüzden yaptırmadım.
maşallah..
ön taraf gayet güzel ;)
şık olmuş maşallah...
Masallah, kazasız belasız..
Son hali güzel olmuş Maşallah kazasız belasız
Teşekkürler yorumlarınız için :)
son işlemler dahilinde hoş bir görüntü elde edilmiş,tavanın parlak siyah folyo kaplanırsa şık duracakdır.. yanlız stopları led yapmıssınız siyah transparan kaplatsanız ii duru gibi..
Maaşallah Kazasız Belasız :)
Güzel olmuş :)
sade ve hoş bi araba olmuş ,,,güzel günlerde kullanın ..............
Saolun arkadaşlar yorumlarınız için :)
Şuanda aracın tavana parlak siyah folyolu zaten :) Stopları karartmadım çünkü LED gündüzleri tam kararında yanıyor güneşte. 1 kat bile karartmayı denesem eminim ki ledler belli olmayacak ve bir kazaya sebebiyet verecek çünkü fren lambalarından sinyallere kadar led oldu buda işi tehlikeli yapıyor gündüzleri görünmediğinde. Yorumunuz ve fikirleriniz için tekrar teşekkür ederim :)
Kazasız belasız maşallah :)
Yürü be Brava.....Arac gayet hoş bi bravacı olarak 10 dan 9 :)
on tampon marea tamponu tak daha hoş olur bde aracı bassannn tam olur massalaah temızz ama kazasız blasız kardeş sayılırz ztn :D
Maşallah çok şık olmuş kazasız belasız;)
Çok şık olmuş araç.Aslında buna Marea Elx/Hlx ya da Exclusive tamponu takılırsa daha da güzel olur ön taraf..