amin arkadaşlar saolun :)
Printable View
amin arkadaşlar saolun :)
07 ASA 30 iyi bilirim bu aracı kazasız belasız kardeşim tekerine taşdeğmesin.hayırlı uğurlu olsun.
ASA yı hatırlıyorum kazasız belasız.Belki yanlış biliyorumdur ama o araç kazalıydı
orj stop iyi gider..
Pug olsun çamurdan olsun..MaşAllah...
Bu başlığı biri vasıtasıyla öğrendim ve görmek istedim.Öncelikle araban hayırlı olsun kardeşim.Ben aldığımda araban 06 plaka ve 97.000 km deydi ve hatasızdı 07 ASA 30 plakasını ben taktım özel bi plakadır benim için ve anlamlıdır.2007 Ekim ayında 110.000 km de sattım ben arabayı hatasız olarak.
Maaşallah çokta yakışıklı duruyor iyi günlerde bin.Aklına takılan sormak istediğin bişey olursa cevaplarım :)
Eğer haala varsa ; sağ sis farının arkasında kırmızı FAFA kornasını,yeni tip sileceklerini,Continental lastiklerini.kırmızı renkli YED hava filtresini ,koyu mavi renkte ne işe yaradığını bilmediğim ama ısrarla takmam gerektiği sölenen küçük filtresini ve bagaj döşemesini kaldırdığında yanyana yapıştırılmış 3 tane siyah elektrik bandı varsa bunları ben takmıştım ;)
mavi filtre ( eksantrik filtresi ) yok sadece geri kalanlar duruyor :) bu arada aracı gayet temiz kullanmıssınız teşekkür ederim.aklıma takılan abs sensörü ıslanmış ve ışık yandı devre dışı şu anda bu olay sizdeykende uluyormuydu ? ayrıca biz 112binde aldık :beuj: 2007 ekimden bu güne araba gerimi gitmiş :beuj:
Araba cok diri temiz duruyor .. Hele ki bayan kullanmissa , ilk basta " sagirdir bunun motoru " yorumlarina yol acabilir ama , hirpalanmamis bir mekanige sahiptir .. MasALLAH .. Sahsi fikrimdir elestri degil , o Sonar stoplarin modasi geceli cok uzun yillar oldu be dostum ;) Orjinal stoplarinin disina tabelacida kirmizi seffaf bant cektir . Harika gorunuyor daha canli daha net .. Eski solgun goruntusunude aliyor uzerinden. Kazasiz belasiz polis amcasiz guzel gunlerde binersin umarim . Tekrardan masALLAH ..
Yanliz kafama takildi " 1 aya yakındır bizde 110.000'de " demissin ve aracin eski sahiplerinden biride " 2007 Ekim ayinda 110.000 " 'de sattim dige eklemis ..
Bu arac 2 senedir hic mi km yapmadi , kafam takildi ister istemez:confused: :soru:
aracın maşallahı var çok temiz stop ve farların orjınallerini alıp takarsan çok daha orj. cici olur ve ekzosu da komple 51lik sona da 60 lık devil universal koyarsan çok muazzam ses ve performans alırsın bana kalırsa.. ;)
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.Yanlış anlaşılmak istemem ama genç yaşta 106 sahibi olmakta tehlikeli lütfen dikkatli ol.
allah kaza bela vermesın arabayı ııııı tanırım aykuttan arabayı bız almıstık bır abıme ben gıdıp almıstım aykuttan daha sonra araba satıldı. ozelden sorarsan ben sana anlatırım gecmısını.
su 106 sana anlatır.daha geçmiş istersen ben anlatırım
aracın sağlıklıysa koy ver gitsin km önemli değil sen şu morette işini hallet ahahahah :D