allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Printable View
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun Saolun Arkadaşlar Cok Iyi Arkadaşamizdi En Son Eksoz Takilmişti Adanadan Hataya Giderken Kaza Olmuş
Allah rahmet eylesin..
çok üzüldüm....allah rahmet eylesin.......................
çok üzüldüm valla ciddden mekanı cennet olsun:(:(:(:(
allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin,Ailesine ve arkadaşlarıne Allah sabır versin.
allah rahmet eglesin yaa :( :(
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin, aman dikkat edin arkadaşlar hız şaka deil walla, çok üzüldüm..
kaçıncı duyuşum bu tarz haberleri, kaç kişiyi kaybettik :(:(:(.. Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun.. kader tabi, ölümün önüne geçilmez ama ders olsun artık bizede.. belki rahmetli kardeşimin hızla hiç alakası yoktu ama yine de biz dikkatli olalım artık..
bana sorarsanız moderatörlerimiz bu konuyu güzel bir son yazı ile kilitleyip sabitlesinler...
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, daha 2 ay önce adanada kendisiyle tanışmıştık. şimdi bu konuyu görünce çok fena oldum ya :( Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin....
Allah Rahmet Eylesin...biraz Daha Dikkatli Olalim Arkadaşlar şu Arabayi Kullanirkennnn
mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin....çok üzüldüm
yasin sende bırak bu üçyimbeşi falan artık.. en sakat arabalardan biri 106,saxo.. biride e30.. saxo da ölümden döndün şansını zorlama bunuda sat artık Allah korusun..
Allah rahmet eylesin, aman arkadaşlar dikkatli sürelim, gereksiz riskli hareketler yapmayalım.
kimse kendine iyi deyip güvenmesin çünkü en iyiler pistlerde ve yollarda öldü.Allah rahmet eylesin