yaw si ları görünce kanım kaynadu bende koyim dedim arabamı eski arabam ama olsun yapmıştım bişeyler koymamıştımda resimleri çimde kaldıvalla şimdikinide koyim ama mayısta yine si alcam hehe vazgeçemiyorum
![]()
yaw si ları görünce kanım kaynadu bende koyim dedim arabamı eski arabam ama olsun yapmıştım bişeyler koymamıştımda resimleri çimde kaldıvalla şimdikinide koyim ama mayısta yine si alcam hehe vazgeçemiyorum
![]()
kazasız belasız tek foto var
www.honda-tech.com
buda şimdiki ufaklık garajda yatıyo öle satıyorum tüm arkadaşların bilgisine kendisi 1988 model lada samara 1300 motor
üzerinde dereceli egzantrik,5 ileri sıfır şanzıman 27/01/2007 tarihinde takıldı,coilover amortisörler, kısa tur direksiyon , kopmle sıfır motor ,4 tane slick lastik var üzerinde hehe![]()
ıvır zıvır işte güzel makina ama yeni araba alıcam satmak zorundayımbide 2 tane sparco kırmızı deri koltuğum var moderatörlerden özür diliyorum satış yeri değil ama belirtim isteyen olursa özelden ulaşabilirler
![]()
yok onu tanımıyorum yani belki bizim dükkana gelmiştir ama bilmiyorum kimin aracı
hepinizin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
efet yenisnde spoilere hayırrro ben aldığımda da vardı sökmekte bir türlü nasip olmadı boyatmak lazım filan bagajı derken olmadı kısmet yeni arabamıza yine kırmızı olucak işallah çingenemiyiz neyiz
![]()
hayırlısı olsun
yenisi hayırlı olsunda itmekten bıktım su ladayı bi akü al![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)