Islık sesi olm:D, nasıl yazılır başka türlü kakalak, sen biliyosan yaz görelim:)
Turbo vetekler saplasın sana emi :D
Printable View
Olm bırak hocam mocam ayaklarını, bi deşifre ederim seni bu forumda tuning alemindeki bütün karizman resetlenir :D:D:D
10 numara olmuş...
renk, jant, bodykit hepsi süper :icon_tup: Allah kaza bela vermesin..
rengiyle jantıyla çok güzel gerçekten maşallah :)
herşeyi on numara olmuş rengide çok tatlı dizel oluşu bi ayrı tabi...
maşallah güle güle kullanın
cant,aracin rengi ve alçakligi birbirini tamamlamis masallah güzel olmus
tr deki en ıyı compact bu herhalde kazasız belasız
süper seçim dostum maşallah ;)
Birde kat iptalinden sonra ıslık sesi olayı aklıma takıldı bende kat iptal ettirmeyi düşünüyordum ama bu ıslık sesi başa bela hiç haz almıyorum açıkcası :beuj: gerçi ben araya düz boru çektirmeyecem ama genede bu sesten kurtuluş yok gibi şuan kaç bg oldu araç yazılımdan sonra ? kat iptalinden sonra ne kadar fark etti araçın ivmelenmesi?
güzel güzel...
5. m compact ımızda geldi :)
jantlar cuk oturmuş araçta şık maşallah
abi mükemmel sıfır sanki :D
Sağolun arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)
Şimdi öyle bir şey soruyorsun ki ne desem yalan olur, araç 2005 sonundan beri bende ve aldığım gibi chip,kat iptali ve egr iptali yaptırdığım için eski halini hatırlamıyorum desem yalan olmaz:)
Turbo ıslığı duymak istemiyorsan kat iptali yapmayacaksın diyeceğim ama kat iptali hissedilir fark ediyor araçta, kattan önce edebiliyorsan egryi iptal etmeni tavsiye ederim kat iptalinden daha hissedilir fark oluyor.Bendeki kat tam turbo çıkışında belki onun da sese etkisi büyüktür diye düşünüyorum çünkü katı sökünce motor sesi de artıyor ciddi olarak.İstanbulda olsak kat üstünde ve sökük olarak tecrübe edebilirdik elimde kat takmaya hazır olarak duruyor :)
Arabayı ilk yaptığım zaman paşaoğlunda dynoya çıkmıştık tiptronik olduğu için tam ölçülemedi ama o zaman ekranda 153 kw görmüştük ki o zaman orta susturucu üzerindeydi aracın daha sonra komple düz boruya çevirdik.
Yani benim tahminim yaklaşık 200 hp civarında olduğu yönünde, şu an 18" jant 255 taban lastiklerle de gayet tatminkar, bana yetiyor açıkçası otm. vites olmasına rağmen :)
Çok güzel araç maşallah...
Genellikle BMW kullanıcıları bile korkarak yaklaşırlar compactlara ..
Bu fotoları görüp utanmaları gerektiğini düşünüyorum..
Çok başarılı ve avantgarde olmuş.
Örnek alınması gerek ellerine emeklerinize sağlık..
Şahane olmuş herşeyiyle,maşallah. :)