bu agresifliğin sebebi ne??ben bildiklerimi söyledim yanlıssa düzeltilir.adam gibi konuşmayı öğrende gel.
Printable View
sendenmi öğrenicem nasıl konuşucağımı?sen kimsin beni terbiye ediyosun?yaşın kaç başın kaç senin?muhattap almış doğrusunu anlatıyorum sana ondanmı şımarıyosun ne oluyo?
bak hala aynı tarzda konusmaya devam ediyorsun ister 40 ister 10 yasında olayım bir seyi değiştirir mi?doğru sözü söleyince neden kaldıramadın?düzgün konuş diyorum hala klavyeden birşeyler sallıyosun napıcan dövcenmi?2. mevzu sen kimsinde ben senin cevabınla şımarcam bunu söylemekle asıl şımarık olan sensin....
sen adam olsan tanımadığın etmediğin insanların adamlığına laf söylemezsin,bu arabayı yapanlar salak bi senmi akıllısın fantezi olmuş o olmuş bu olmuş akıl veriyosun dyno sheetmi gördün 20 hp için diyosun doğrusunu yazınca niye gocunuyosun bilmemek değil öğrenmemek ayıp... yaşında çok şey değiştirir kendinden büyüklerle nasıl konusman gerektiğini öğrenicen öyle adamlık dersi vericeksin insanların emek vererek yaptıkları şeyi bir kalemde bilip bilmeden ukela ukela eleştirip bide bana artislik yapmayacaksın klavyenin ucundasın klavyeden sallıyorum yanıma gelsen yüzüne söylerim burdan terbiyesizlik yapıyosun diye seni dövecek değilim korkucak bişey yok polatta değilim ben...
arkadaşlar boş werin 3 günlük dünya kalp kırmaya değmez bilmeyen arkadaşlarda burdan öğrenir yurtdışında 1.4 300 hp lik arabalar war .. biz zevk aldık 1.4 ama 1.8 leri geçio 2.0 lerin peşinden ayrılmıo önemli olan hacim değil !!!! 8000 motorlu chargerli amerıkanlar 3000 motorlu suprayı geçemio önemli olan da bu düşük hacimde yüksek basınç
Ben hic yapılan bir eseri yada birşeyi kötüledimmi yoo gayette güzel olmuş benim söylemeye çalıştığım küçük hacimde yapılan işlemle büyük hacimdekinin aynı sonucu vermeyeceği bana bir tane yapılan işlem kötü gereksiz tarzında sözümü gösterirmisin?Ben ilk postumda kesinlikle araç yada sahibine birşey söyledimmi??Yaş mevzusu akıl yaşta değil baştadır diyorum...Düzgün konuşmanı istemek hataysa tamam hatalıyım....
bu araç bu internallerle güzel boost la 150-200hp leri zorlar.
masallah boncuk gibi allah kaza bela gostermesin
arkadaşlar hepimiz kardeşiz burda olabilir böle şeler hepinizi selamlıyorum relax olun gülün biraz :D :D :D boşwerin yaaa :D
eline emeğine sağlık maşallah
eet önemli olan sıkıştırma
maaşallah gördüüm en iyi sahin + jantların..
teşekkürler ...
çok güzel maşallah,olay budur dedirtiyor,belki bir iki makyaj ve iki sparco gerek ;)