buğra güle güle kullan kazasız belasız
konfor açısından çok iyi bi seçim ama iş gazlamaya geldi mi type-r ı arıycaksın :D
bu arada 1.8t ler nası 120 bg oluyo anlayamadım? 1.4 lerin en boşu bile 120 bg iken?
Printable View
buğra güle güle kullan kazasız belasız
konfor açısından çok iyi bi seçim ama iş gazlamaya geldi mi type-r ı arıycaksın :D
bu arada 1.8t ler nası 120 bg oluyo anlayamadım? 1.4 lerin en boşu bile 120 bg iken?
hayırlı olsun buğra :) güle güle b,n kazasız belasız.. arkadan iter alıyodun hani güçlü ne oldu yahu :)
Hayırlı olsun kardesim, canlı canlı da gördük masallahı var ;)
Tek jantları begenmedim, eski kasa gibi gösteriyor arabayı keske yeni kasa jantlardan tercih etseydin.
Bir de motor cok sacma geldi, 1.4T 160-170hp motorları A3 Scirocco gibi modellere koyarken A4 icin niye böyle bir motor koymuslar cözemedim. Hem fazla yakar hem daha az gider modeli olmus.
hayırlı olsun yavrum demek sıfır km tüplü doğanına kavustun sonunda :) allah kaza bela vermesin yalnız bırazdaha bas sunu surunsun =)
hayırlı olsun Buğra abi keyifle kullan :)
Hayirli olsun Bugra, gule gule kullan..
Konuyu okuyamadim ama motorun onu aciktir heralde? Turbo 200 hp'yi destekliyor mu?
Teşekkür ederim Arda'cım.
Teşekkür ederim Serkan :)
Bütçemin el verdiğince ufak ufak dokunuşlar yapıcam :)
Jant konusunda BBS istiyordum fakat kısmet olmadı.Teşekkür ederim.
Allah razı olsun Mustafa'cım.Şu an bir problem yok.300-400 km sonra yaylar tam anlamıyla oturacakmış,öyle söylemişlerdi.Biraz zıplama yapıyor dediğin gibi ama düzelir sanırım.Şu an memnunum,bir problem yok.
Teşekkür ederim.Beyaz değilde,kırmızı isterdim :rolleyes:
Teşekkür ederim Emre'cim :)
Teşekkür ederim Can abi.Allah razı olsun.Type-R'ı hala özlüyorum fakat çok rahat bir araç bu.120 bg olayını bende anlamadım.Hatta Cem ile de konuşuyorduk,nasıl olabilir gibisinden ama oluyormuş maalesef :) 160'lıkları da vardı gerçi.2000€ fark istiyorlardı onlarada.
Teşekkür ederim.Kısmet olmadı şu an :) 350z ya da s2000 istiyordum deli gibi,biliyorsun.9-10 ay sonra inşallah :) Şu okuldan hayırlısıyla mezun olayımda.
Teşekkür ederim abicim.Jant konusunda hata yapmışım sanırım,onu anladım.Eğer uzun dönem binme durumum olursa 19 ya da 20" ile takas edebilirim jantları :) Motor konusunda haklısın.Zaten şu an aşırı bir benzin sarfiyatı var,herhalde motorun yeni olmasından dolayı ya da başka bir olay var,çözemedim.
Saol yavrum.Kavuştum valla :) Amin,cümlemize inşallah.Eğer uzun süreli bir planım olursa coilover alabilirim ilerleyen zamanlarda.
Teşekkür ederim canım benim.
Teşekkür ederim Tarık.Allah razı olsun.Valla Penta'dan aldığım duyumlara göre stock motor üzerine 300 hp diyorlar fakat pek inandırıcı gelmedi :) Fakat TFSI motora sahip.İlk olarak chip denemeyi düşünüyorum.ABT ile 211hp diyorlar hatta bu konu üzerinde bir arkadaşımız 204hp alabilmiş Paşaoğlu'nda yaptırdığı chiple.İlerleyen zamanlarda deneyebilirim.Merak ettim,chip ile ne kadar alabilirim diye,bakalım.
Bir de merak ediyorum,K03 mü yoksa K04 turboya mı sahip bu araçlar?
ben hala 1.8 motor turbo ile 120 bg nası oluyo anlamış değilim
passat 1.8 ler turbosuz 125 bg idi 96- 97 modellerinde
1.8t ler de 150 bg idi
napmışlar bu motora yahu? iyice kısmışlar herhalde
yada tuner edition bişey, önü açık :D
hayırlı olsun
son kasa a4lerin arka taraf tasarımları çok güzel bence
Hayırlı olsun Bugra güle güle bin
çok çok güzel mahş kazasız belasız :)
maşallah kazasız belasız güle güle kullan buğra
120bg olması enteresan ama chip biraz iş görüyormuş :)
Teşekkür ederim :) Fiyat olarak kaç civarında seyir ediyor peki?204hp ciddi bi değer gerçekten.
fiyat hakkında detaylı bilgiyi paşaoğlu bekir abi verir ama zaten bu araçlar 160 lıklarla tamamen aynı sadece bunları kısmışlar 160 lık ile ilgili herhangi bir farkı bulunmamakta o yüzden sen direk 160 lığa chip yapıomuş gibi oluyosun.bizde önce ABT yapalım dedik 1800£ dediler ve garanti kapsamına girmiyo denilince paşaoğlunda yaptırdık gerçekten araç bambaşka bir karaktere büründü tavsiye ederim.
Buğra hayırlı olsun kardeşim, çok güzel bir karar vermişsin..:icon_tup: Allah kaza bela vermesin..