hayırlı olsun buğra abi allah kaza bela vermesin :)
Printable View
hayırlı olsun buğra abi allah kaza bela vermesin :)
Son hali karanliktandimir daha hos geldi gozume..
Masallah :)
kardesim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ii gunlerde kullan... bi arkadasımda senin gibi aldı 125lik abt chip fln yaptı gayet memnun jant olayı da guzel olmus da s5 jantı cok yakısıo bunlara ;)
Kalite kokan bir araç renk beyaz olsa daha iyi bir seçim olurdu böylede güzel ama ;) yere basılması ve ilerleyen zamanlarda german style olması dileklerimizle :) Maşallah..
maşallah. hayırlı olsun, güle güle kullan. güzel bir seçim yapmışsın bence.
maşallah hayırlı uğurlu olsun:)
Allah hızını kesmesin düşüncelerini bi an önce yaparsın insallah...
Maaşallah 10 numara bir araç.
hayırlı olsun :)
hayırlı olsun güzel araç....
jant konusuna +1 diyorum
maşallah hayırlı olsun da sormadan edemicem ilk çıktığı günden beri anlam veremedim 1.8 T araç nasıl 120 hp yaparlar şu zamanda ? acaba yazılımla önü baya açıkmı ? 160lıkla aynımı motor birebir acaba ?
160 lıkla motor aynıymış yazılım farklıymış satıcı öyle demişti...
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.
:) O ışık altında çok güzel duruyor hakikaten.Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.Jant işini şimdilik düşünmüyorum.Eğer aracı değiştirmezsem 6-7 ay içerisinde,19" güzel bir jant bakınıcam.
Teşekkür ederim.Beyaz,herkeste var hemen hemen.Artık kusma modunda olduk :) Ben kırmızı istiyordum fakat beklemek istemediğim için siyah aldım.İnşallah.
Öncelikle teşekkür ederim.Benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla,1.8T'de ki tek fark yazılım değil.120hp'lerde kullanılan turbo;K03.160hp'lerde kullanılan turbo ise;K03s.Ayrıca 160hp'lerde ek olarak;benzin pompası değişik.Yanlış biliyorda olabilirim.
Fakat TFSI motor olduğu için önü bir hayli açık.Yazılım ile güzel sonuçlar elde edilebiliyor.
Tekrar hayırlı olsun Buğra ;) Kazasız belasız kardeşim.Type-R'dan sora biraz sıkıcı gelir ama konforu yeter :)
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak dileğiyle
çok doğru bi seçim yapmışsın çok şık duruyo siyah olması ayrı bi güzel olmuş ;)
buğra hayırlı olsun araban perşembe akşamı 10 gibi kadıköyde boğadan rıhtıma doğru inerken milimle önümüzden geçtin karanlıkda araban çok güzeldi maşallah tekrardan
hayırlı olsun kazasız belasız ;
160 hp likle motor tamamen aynı herhangi bir fark mevcut değil
chip tuning işlemi ile 120 ve 160 hp liklerden aynı güç alınmasının sebebi budur
fiyat farkı basic donanım farkından dolayıda geliyor..
ayrıyetten jant konusunda maalesef+1 de benden..
güle güle kullanın..
Sonunda sattım :) Yeni sahibi 35 yaşında bir beyfendi oldu.Umarım hayırlısıyla kullanır.
Maşallah abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :)
Sattığım aracı mı? :)